Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utalhat ez a sok egészségügyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utalhat ez a sok egészségügyi gond arra, hogy a barátnőm közel sem élt erkölcsös életet?

Figyelt kérdés

Már a kapcsolatunk eleje óta nőgyógyászati gondokkal küzd, régre nyúlik vissza nála. Folyamatosan visszatér neki, hogy csíp a pisilés, majd hüvelyflóra visszaállító kúp kell neki, visszatérő folyása van, tisztasági betétet kell hordania. A puncija pedig finoman szólva sem fiatalos, hanem olyan "trancsírozott". Petefészek cisztája is 2x volt már.

Gyönyörű, topkategóriás nő, állítása szerint 26 éves létére 2 férfival volt csak.

Az exével 4 évig voltak együtt, próbálkoztak a gyerekvállalással, de nem jött össze.

Nekem gyanús az egész sajnos. Erősen vallásos vagyok, fontos, hogy milyen nővel állok össze.

2019. nov. 6. 17:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Hogy élhetnek ilyen idióta férfiak 😂😂😂

"Trancsírozott" vagy lehet annak a két exének nem szottyadt péniszük volt, hanem vaskos hancurléc amivel rendesen lekezelték 🙂🙂 Nem, egyébként azzal sem lenne összefüggésben, de vicc, hogy egyből arra gondolsz, hogy 25 pasival volt.

2019. nov. 6. 17:25
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Álkereszténység rulez.

De ugye a bűnöket megbocsájtod felebarátodnak...?

Csak a nődnek nem, ha esetleg volt neki.

Ritka nagy állat vagy. :)

13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok vállásellenes egyáltalán, de a biblia helyett ajánlanám a bioszkönyvet a figyelmedbe xd
 14/35 Lachesys ***** válasza:
100%
amugy ja, a te peniszed meg azert maradt kicsi, mert erezte a tested hogy egy ekkora fhaszra nem kell meg egy 🤔
2019. nov. 6. 17:28
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

A nemi betegségek nem feltétlenül függnek össze a szabados életmóddal. Nem mind szexuális úton terjed. De ezt elvileg kellett volna tanulnod bioszon legkésőbb gimis korodban, az nekem gyanús lenne, hogy ennyire buta vagy :S.

Az, hogy a nuni hogy néz ki, meg leginkább genetika.

Én életemben egy férfival feküdtem le, mégis voltak hüvelyi fertőzéseim, ez egyrészt genetika, másrészt nyilvános helyen vagy nem a szervezetnek megfelelő tisztálkodószerektől, felfázástól stb. is simán el lehet őket kapni.

2019. nov. 6. 17:30
 16/35 anonim ***** válasza:
87%
Szoval az zavar hogy a baratnod erkolcstelen eletet elhetett az hogy a papok gyerekeket eroszakolnak nem?
2019. nov. 6. 17:35
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Gyakori nem élet lehet ugyanazzal az egy emberrel, te ostoba nyomorék.
2019. nov. 6. 17:36
 18/35 A kérdező kommentje:
A nőknek miért van az, hogy mindig minden genetika, vagy valami egyéb külső tényező? :)
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm hagyd ott ezt a szegény nőt.

Egy ilyen társ, mint te, inkább átok mint áldás.

20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi a retardáltság nálad is genetikai tényező.

Nem fogsz javulni.

Szerintem mondj el egy miatyánkot és engedd el ezt a szerencsétlen nőt, van elég baja nélküled is te gyökér.

2019. nov. 6. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!