Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utalhat ez a sok egészségügyi gond arra, hogy a barátnőm közel sem élt erkölcsös életet?
Már a kapcsolatunk eleje óta nőgyógyászati gondokkal küzd, régre nyúlik vissza nála. Folyamatosan visszatér neki, hogy csíp a pisilés, majd hüvelyflóra visszaállító kúp kell neki, visszatérő folyása van, tisztasági betétet kell hordania. A puncija pedig finoman szólva sem fiatalos, hanem olyan "trancsírozott". Petefészek cisztája is 2x volt már.
Gyönyörű, topkategóriás nő, állítása szerint 26 éves létére 2 férfival volt csak.
Az exével 4 évig voltak együtt, próbálkoztak a gyerekvállalással, de nem jött össze.
Nekem gyanús az egész sajnos. Erősen vallásos vagyok, fontos, hogy milyen nővel állok össze.
Hogy élhetnek ilyen idióta férfiak 😂😂😂
"Trancsírozott" vagy lehet annak a két exének nem szottyadt péniszük volt, hanem vaskos hancurléc amivel rendesen lekezelték 🙂🙂 Nem, egyébként azzal sem lenne összefüggésben, de vicc, hogy egyből arra gondolsz, hogy 25 pasival volt.
Álkereszténység rulez.
De ugye a bűnöket megbocsájtod felebarátodnak...?
Csak a nődnek nem, ha esetleg volt neki.
Ritka nagy állat vagy. :)
A nemi betegségek nem feltétlenül függnek össze a szabados életmóddal. Nem mind szexuális úton terjed. De ezt elvileg kellett volna tanulnod bioszon legkésőbb gimis korodban, az nekem gyanús lenne, hogy ennyire buta vagy :S.
Az, hogy a nuni hogy néz ki, meg leginkább genetika.
Én életemben egy férfival feküdtem le, mégis voltak hüvelyi fertőzéseim, ez egyrészt genetika, másrészt nyilvános helyen vagy nem a szervezetnek megfelelő tisztálkodószerektől, felfázástól stb. is simán el lehet őket kapni.
Könyörgöm hagyd ott ezt a szegény nőt.
Egy ilyen társ, mint te, inkább átok mint áldás.
Nyugi a retardáltság nálad is genetikai tényező.
Nem fogsz javulni.
Szerintem mondj el egy miatyánkot és engedd el ezt a szerencsétlen nőt, van elég baja nélküled is te gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!