Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismert már meg közületek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismert már meg közületek Dávid nevű fiút valaki itt az oldalról?

Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól cumizott.
2019. nov. 6. 01:47
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
9# : pár hónapja úrra felbukkant itt, meg kérdést is írt ki magáról, képpel csatolva, próbált rafkós lenni, és azt írta, hogy ő csak egy "barát", és szeretné értékeltetni Gegcsit a gyk népével :D. Persze még aznap törölték a kérdést :'(. Amúgy én is évekkel ezelőtt beszéltem vele utoljára, lehet meg kéne látogatnunk Kalocsán :$ :D.
2019. nov. 6. 06:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az oldalról ismerem, hanem személyesen régóta haverok vagyunk. Azzal hencegett anno, hogy innen hány csajjal létesített már szexuális kapcsolatot.
2019. nov. 6. 08:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 én pár hónapja beszéltem vele (pont annál a kérdésnél, amit említettél), szerintem becsajozott. :DD akkor azt mondta több lánnyal is ismerkedik, és kettővel randi van kilátásban. :D
2019. nov. 6. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:

És valaki tudja annak a 39 éves csávónak a nevét, aki nagyon degenerált volt és kb 1 hónapig volt egy csaja? :D

Az is egy legenda

2019. nov. 6. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én arra lennék kíváncsi, aki pár éve minden kérdéshez bemásolta a szövegét, hogy hogyan kell "szakszerűen" puncit nyalni. Annyit tudok még, hogy nyitott kapcsolatban élt az asszonnyal és volt intim piercingje. :D Ő is jóval 30 fölött volt. Mikor itt tevékenykedett, akkor én még kislány voltam, 17 körül és nem nagyon érdekelt, de most már 23 vagyok és kíváncsi lennék mi van vele, ha értitek... :PP
2019. nov. 6. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
#16, én nem tudom jól szavakba foglalni, de ami a fontosabb, az érintett se, ha érted🙃
2019. nov. 6. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, huszonéves korosztályba tartozunk mindketten, viszont sajnos már nem beszélünk 😀
2019. nov. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!