Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?
5 hónapja együtt vagyunk én ugy érzem készen állunk rá,de a párom azt mondja hogy korai nagyon
Nem olyan érzés mintha 5 hónapja lennénk együtt hanem mintha több lenne
Én albérletben élek ö a szüleinél
Mi az ideális idő össze költözésre ugy mond
5 hónap tényleg korai. De amúgy nincs erre ideális idő.
Mi 4 és fél év után. Azért húzódott eddig mert én még Magyarországon fejeztem be az egyetemet, a férjem pedig külföldön élt. A költözés után fél évvel eljegyzés, rá fél évre esküvő volt.
5 hónap alatt nem ismered meg a másikat ahhoz kellőképpen, hogy legalább a nagyon egyértelmű vörös zászlókat meglásd. Ennél azért jobban meg kell ismerni valakit ahhoz, hogy ne legyen idő és pénzpocsékolás a költözés aztán meg a szétköltözés.
Mi másfél év után költöztünk össze, akkor fejeztem be az egyetemet és álltam úgy anyagilag, hogy a részem bele tudjam adni az együtt élésbe. Illetve ez volt az az időpont amikor már úgy voltam vele, hogy igen, ismerem eléggé ehhez a páromat és nincsenek olyan tulajdonságai amikkel nem tudnék együtt élni.
5 év és pár hónap után, de mi fiatalon (én 14, ő 17) jöttünk össze és akkor még nem lehetett meg meg akartuk várni mire én befejezem a tanulmányaimat és dolgozok.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!