Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, ha rátok ír itt, vagy bármilyen anonim oldalon valaki ismerkedés céljából, és nem válaszoltok, nem is vagytok kíváncsiak arra, hogy ki van a másik oldalon?
Figyelt kérdés
Persze nem láttátok még az embert, csak ismeretlenül érdeklődik.2019. nov. 4. 15:59
11/16 anonim válasza:
Itt nyugodtan lehet írni, egyszerűen meg se nézem a leveleket. Ez a legegyszerűbb.
13/16 anonim válasza:
A legkisebb mértékben sem vagyok rá kíváncsi.
14/16 anonim válasza:
Nem mondhatnám. Egyrészt foglalt vagyok, így miért érdekelne, én se érdeklem az író félt amíg férjnél vagyok, másrészt meg egyszerűen őszintén nem érdekel. Ha ismerkedni akarnék, akkor lehet, hogy megfontolnám, de valószínűleg akkor sem egy anonim oldalon keresném az igazit, hanem inkább egy erre használatos oldalt használnék.
15/16 anonim válasza:
Nem. Ez nem egy társkereső és egyébként is a való életben keresk társat, ha keresek. Másrészt, itt sok a fiatal.
16/16 anonim válasza:
Attól függ hogy ír rám. Ha kellően udvarias, nem tolakodó, és esetleg nem is az ismerkedéssel kezdi hanem a válaszomra reagál, válaszolok.
Viszont tovább nem viszem a szálat. Volt olyan pasi aki ugyan enélkül végigvezette az elképzelését velem, de nem reagáltam.
Viszont aki ismerkedni szeretne nem hinném,hogy totálisan ki kellene zárnia ezt az oldalt /még ha nem is ez a célja/. Kb. annyi az esélye normális pasit találni mint bárhol máshol.
Én is ismerkedtem már meg itt olyan pasikkal akikkel ha nyitott lennék egy kapcsolatra a személyes találkozót se zártam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!