Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik mem undorodnak ettől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mem undorodnak ettől?

Figyelt kérdés

Szándékosan nem a szexualitás kategóriába írom a kérdést.

Szóval miért van az hogy néha a pasik nem veszik észre milyen gonoszak a nők? Tegyük fel van egy ünnepség akár egy cégen belül, és valami folytán odamegy egy nő egy férfihez, lehet köztudott a nőről hogy egy sz@rkavaró, a pillanat hevében nem küldené el a pasik 70%-a kb. Most 19 éves vagyok, sok fiú és férfi is bepróbálkozott már amióta "nagylány" vagyok. Szóval mindenféle dicsekvés nélkül mondom hogy csinosnak tartanak és sokan közelednének felém. De a nőtársaimtól egész életemben utálatot kaptam, ami miatt sok évig visszahúzódó voltam, aztán nagyot fordult a kocka. Sosem értettem, mert mindig mindenkivel kedves vagyok, mégis a sok csalódás után mindig hidegzuhanyként ért az hogyha kiderült hogy ismét megy a kibeszélés és sz..rkavarás a hátam mögött. Ezért is értettem mindig jobban meg magam a fiúkkal. Nekem is volt olyan barátnőm aki nagyon szép volt, mégis igaznak tartottam a barátságunkat és nem néztem rá irigykedve azért mert neki is akadtak hódolói. És azt veszem észre hogy sok pasi akarva/akaratlanul ha csak pár alkalomra is de összeáll ilyen romlottlelkű nőkkel. Miért? Nekik nem baj hogy ilyen a személyiségük vagy csak nem veszik észre? Ezekből szoktak az olyan kapcsolatok lenni, ahol nagyon max pár év után kiderül milyen egy nő igazi arca aztán jön a szakítás meg válás, vagy a papuccsá alakulás. Az összes lány aki miatt valaha visszahúzódó voltam azt érte el, hogy manapság már kirívóan öltözködöm, átlátszó felsőket veszek fel es szándékosan megmutatom amim van. Nyáron szóba se jöhet olyan felső amiből minimum a hasam nem látszik ki de az még a szolidabb verzió. Lehet ez genetika és velemszületett, de nagyon perverz is vagyok az ágyban, viszont még mindig az alárendelt. Imádom az együttléteket, és bár rég nem voltam szingli, de akkor szeretem viszonozni a flörtöt és tovább...szóval amilyen visszahúzódó voltam elérték hogy nagykoromban ennyire ne legyek az. Igazából csak örülök hogy ezt kiírhattam magamból, aki belém akarna kötni az inkább ne tegye, köszönöm. Válaszokat a kérdésre ugyanúgy szeretnék kapni, hogy körbeírtam a sztorimmal.

2019. nov. 4. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

A férfiak ha problémájuk van egymással,akkor addig heccelik egymást amíg össze nem verekednek, majd egy jó kis bunyó után szoktak köttetni a legjobb barátságok. Tudom hogy furcsa dolog, de ez így van, iskola, katonaság, még a munkahely is.

A nők ilyen szempontból sokkal nagyobb szarkavarók, mert ritkán fajul el a dolog tettlegességig, inkább szurkálódnak, rossz vagy álhíreket keltenek és soha nem szemtől szembe. Ha egy nő bemegy egy munkahelyre nem tudja mire számíthat, ha a helyi kemény magnak nem tetszik akkor elintézik, igazából esélye sincs. A barátnőm egy ideig dolgozott nagy varrodában, ott nagyon vacak volt a társaság, mindenki fúrt mindenkit, nem is bírta sokáig.

2019. nov. 4. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez munkahelyen a legrosszabb, főleg ha olyan ahol összevagytok zárva.
2019. nov. 4. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

A nő a nőnek farkasa... Szörnyű, ha sok nő dolgozik egy helyen!

Beszűkült, buta libáknak meg csak a hasonló kaliberű férfiak dőlnek be, én férfiként messze elkerülöm őket.

2019. nov. 4. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Minden munkahelyemen sok nővel dolgoztam, nyugalmasabb volt mint amikor férfi is került közénk.
2019. nov. 4. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor mázlid volt!🙂
2019. nov. 4. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Észreveszik, csak sok férfi már annak is örül, ha szóba áll vele egy bármilyen nő. Lehet az még az ördög is személyiségre.
2019. nov. 4. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nekem is volt olyan barátnőm aki nagyon szép volt, mégis igaznak tartottam a barátságunkat és nem néztem rá irigykedve azért mert neki is akadtak hódolói. És azt veszem észre hogy sok pasi akarva/akaratlanul ha csak pár alkalomra is de összeáll ilyen romlottlelkű nőkkel." nem ertem... a nagyon szep baratnod egy romlottlelku no??

Lehet ez genetika és velemszületett, de nagyon perverz is vagyok az ágyban - ilyen nincs... ez tanult, ellesett, felvett szokas... a 'genetika' erre nem kifogas...

"Ezekből szoktak az olyan kapcsolatok lenni, ahol nagyon max pár év után kiderül milyen egy nő igazi arca aztán jön a szakítás meg válás".... 19 eves vagy, biztos egy nagyon csinos, vonzo felnott no, de elettapasztalat szintjen meg szinte gyerek... majd par ev mulva gyere vissza es olvasd el amit ide irtal, be fogsz $zarni a rohogestol ;)

amugy mi a kerdes?

2019. nov. 4. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:

A vonzó nőktől nem undorodunk, lehetnek akármekkora boszorkányok.

Nyilván egy selejtes jelleművel nem képzel el senki kapcsatot, de attól még vonzza a férfiakat. Pont úgy mint sok primitív, de jóképű nagyszájú bunkó, akikről közismert mekkora szemetek, mégis csorog a nők nyála és csúszik le a bugyi. Szóval a jelenség fordítva is létezik. Aki vonzó az többet engedhet meg magának, az élet igazságtalan.

2019. nov. 4. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Egymással versengtek nem is a férfiak miatt öltöztök ki, hanem az elismerő, vagy épp az irigykedő nők miatt. Ha egy nő után sokan érdeklődnek az már K-va más nők szerint (irigy). Ha ez nem igaz, akkor kérd számon Ester Villar-on, ő írt egy leleplező könyvet a múlt században a nőkről, egyébként zsidó volt.
2019. nov. 4. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahol sok nő van, dolgozik együtt, azok nagyon utálatosak tudnak lenni egymással. Olyan, mintha munkahelyen is unatkoznának, így megy a keverés. Olyan, mintha sokuknál a zsigereikben lenne ez. Azt gondolom, hogy ott, ahol érzed, hogy valaki áskálódik, akkor lépj, mond ki a véleményedet.
2019. nov. 5. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!