Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kocsmába érdemes egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsmába érdemes egyedül nőként beülni hátha oda jönnének ismerkedni? 22/L

Figyelt kérdés

2019. nov. 3. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

Így könnyű megjegyezni:

kéz-kezes(bárány)

kultúra-kulturált(kocsma)

2019. nov. 3. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Debrecen-Romkocsma, ott vannak normális hapsik még.
2019. nov. 3. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

Túl sok amerikai fílmet nézel.

A kocsmában egyedűl ülő lányokat könnyű egyéjszakás kalandnak nézik.

2019. nov. 3. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

Elég szerencsétlen ötlet, bocs.

Ismerkedni mindenhol lehet, azért nem kell kocsmába menni. Ha már piálás, akkor borkóstoló. Az egy másik szint.

2019. nov. 3. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkoztam ezen én is már de a bátorság nem jött még meg

Vagyunk ennyire magányosak hogy egyedül várjunk nem megfelelő emberek társaságára egy ilyen helyen? Aztán ki tudja lehet szerencsésen járnánk

2019. nov. 4. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
15%
Ha annyira elkeseredett vagy, hogy ilyen lépésre is elszánnád magad, hogy pasit szerezz akkor szerintem nem sokan állnának szóba veled olyan kis csufi lehetsz...
2019. nov. 8. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Régen haverokkal néha mentünk kocsmába. van aki azóta többgyermekes családapa lett. nem feltétlen csak az elmebetegek járnak oda.
2019. nov. 8. 23:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy különbség van a kocsmák között, teljesen más a törzsközönség. De egyedül beülni hosszasan nőként? Még sose láttam ilyet. Persze ha utaztam és kellett valami innivaló vagy mosdó és más nem volt nyitva akkor volt hogy bementem. Tegnap láttam viszont egy egész jó megjelenésű férfit egyedül bánatosan ülni 1 db pohárral egy teraszos vendéglátó helyen, fedett részen kint, ő nagyon vizslatott mindenkit aki arra ment.
2019. nov. 8. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:
31%

Ha szereted az alkoholistákat akkor biztosan lesz aki megkörnyékez téged.

Kar hogy nem járok kocsmába a környékeden. ::((

2019. nov. 9. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!