Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen? Csinált ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Csinált ilyet valaki?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy szakítani kell ahhoz, hogy két ember rájöjjön kell nekik a másik? Vagy hogy jó-e a másikkal vagy egyedül kell lenni?

Mostanába veszekedtünk a párommal többet és úgy sejtem, szakítani kell ahhoz, hogy rájöjjünk együtt akarunk-e lenni. Ha külön leszünk, akkor derül ki, hogy hiányzik-e a másik, amikor napokig, hetekig nincs, kiderül, hogy a körülmények ellenére (sajnos sok minden ezen múlik, betegség, sok munka, szülők) szeretjük-e egymást, mert ez csak átmeneti rossz állapot volt vagy tényleg nem akarjuk a másikat.

Azért gondolok a szakításra, mert ha beszélünk, akkor minden nap felhúzzuk magunkat valamin és összeveszünk. Napi 2x beszélünk, egyik alkalommal minden rendben, a másik alkalommal már totál nem. A szünet meg olyan, hogy ott szerintem benne van a remény, hogy helyrejön, ezért az ember nem biztos, hogy annyira komolyan veszi, vagy tesz érte erőfeszítéseket vagy annyira átgondolja, mert lehet hamis illúziói is vannak.

Nagyon rosszul látom?

Ha ez merül fel bennem, az már veszett ügy?

Vagy ha szeretjük mégis egymást, akkor úgyis kiderül, mert nem bírjuk egymás nélkül?

2019. nov. 3. 18:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én azért sok olyan kapcsolatot ismerek ami jelenleg is tart és volt már benne szakítás. Sőt, házasságról is tudok, hol a válás hozta el az egyensúlyt. Persze ott a másik oldal is, hogy akkor már semmi nem lesz ugyanolyan.. De ezt nem lehet előre látni. Túl sok tényezős az egyenlet.
2019. nov. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!