Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek mért rendeznek maguknak melegefelvonulást?
Mondták 1x hogy addig vonulna amíg meg nem szünik a balhé a vonuláson de utána meg azért vonulnának mert nincs semmi balhé nyugottan vonulhatnak!
De az embereket szinte nem is érdekli ha "mutatják"!Mért kell felhívni a figyelmet?A melegek szertnek a közpotban lenni egy kicsit?
Meg ez az elfogatatás is milyen hülyeség!Akkor bárki vonulhatna mert valami másért nem fogadja el az egy másik ember!
Vagy pl vonulhatnának kulömbözö parlamenti pártok és a szimpatizasai hogy fogadja el öket egy másik párt!
Vagy vonulhatna a Joska Pista is mert a Juci néninek nem teszik ahogy!
Ezt csak azért írtam mert nem kifogásos válaszokat kérek!
Nem tudom.
Az viszont biztos, hogy a többségét azoknak akik ott vonulnak akasztani kellene. Nem azért mert meleg, hanem mert tényleg a jóízlés határain túl mennek. Nem kicsit, nagyon.
A "normális" melegekkel, értsd: nem egy szál rózsaszín tangában mászkál az Andrássy úton, hanem otthon él egy másik nővel/férfival semmi bajom nincs.
Ja, nekem semmi bajom a melegekkel, de ez vicc, ezeket én is ütném. Főleg ezeket: http://www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8
Normális melegek szerintem ki sem mennek.
Gondolom ezt is átitatta a nem normális liberális politika.
A hivatalos álláspont szerint csak az elfogadásukért csinálják az egészet. Mármint azt, hogy idétlen rózsaszín cuccokban, hányinger zenére vonaglanak. Akinek meg ez nem tetszik nézetük szerint az rohadt szemét homofób kirekesztő, náci.
De kérdem én, ezek után ki is a kirekesztő?
Amúgy nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, de egy budapesti férfi kapott engedélyt, hogy megrendezze a "heteró büszkeségnapot" szeptember 4-én. Persze máris kezdik, hogy ez is nyílt támadás, meg kirekesztés a homokosok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!