Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a férfiak, hogy ők nem vágynak tökéletes nőre?
CSAK lehetőleg legyen vékony, csinos, hosszúhajú.
A modellek is így néznek ki hétköznap, amikor nincsenek agyonfestve, kiöltözve...
Kb. mintha egy nő azt mondaná, nincsenek nagy igényei, csak legyen a pasi magas, kigyúrt helyes férfi kb. Olyan mint egy férfi modell. Mert a modellek sem mint nagyon helyesek, inkább összhatásukban vonzóak.
Azért szerintem amiket felsoroltál nem hozhatatlan dolgok, az arcot leszámítva.
Vékony egy kicsit tudatosabb étkezéssel bőven elérhető, a hosszú hajat pedig megnöveszted.
Kigyúrtsághoz azért elég erősen be kell termelni a kaját, a magasság meg genetika (kb mint a női arc).
Bocs, de ne akard jobban tudni, hogy NEKEM milyen nő tetszik.
Tökéletes? Mit jelent az, hogy tökéletes? Amit zs-kategóriás magazinok szerkesztői annak mondanak? Ugyan, miért lenne az nekem tökéletes?
Bár ha nagyon filozofálunk... végülis tényleg a tökéletes nőre vágyom. Aki őszinte, hűséges, elfogadó. Aki előtt önmagam lehetek. Akivel jól érzem magam, és akivel bármit meg lehet beszélni. Mert nekem ettől lesz egy nő tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!