Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges ez Tinderen? (Bővebben lent)
Igen, újrakezdik, tiszta lap. Az a baj, hogy a lájkok száma exponenciálisan csökken az első órák után. Egy friss reg olyan, mintha kiemelést nyomnál magadra, csak ingyen van: az elején sokkal több embernek fogsz megjelenni.
Kicsivel átlag feletti pasiként lesz mondjuk 25 lájkod, PC-n Chrome-ban Inspecttel html szerkesztéssel el tudod tüntetni a homályosítást a képekről, és konstatálod, hogy a 90% elhízott, csúnya. Matchelsz azokkal, akik elfogadhatóan néznek ki, kb. 2 db csaj, de ők sem az a kategória, hogy tűzbe mennél értük. Az egyik nem válaszol, a másikkal elakad a beszélgetés, mert vissza sem kérdez. Kicsit várunk új lájkokra, aztán ha semmi érdekes nincs, másnap reset, új leosztás (mint a pasziánszban). 4-5 ilyen kör után esetleg találsz valakit, akivel jó beszélgetni, és még randizni is hajlandó. :)
Szerintem is csak a tinder akarja rádsózni őket. Én aztvettem észre, hogy azokat mutatja folyton akik közel vannak 2-3km-en belül és már jobbra húztak téged. Volt pár ilyen ember nekem is, jobbra húztam tesztként, instant párba álltunk.
A helyváltoztatás is újrakalibrálja.Ha kimész a beállított km-ből és vissza akkor is újra mutat embereket. Rendszeresen ingázok városok közt, nemhiszem, hogy van aki naponta törli magát és újra regisztrál.
ha ők téged jobbra húztak akkor állandóan fel fogja dobni neked :D
nem kell ehhez új reg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!