Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik és kell bemutatni egy új személyt, a gyermekeknek? Szerintetek ennek mi a menete?
Azt szeretné az új párom, hogy megismerkedjek a gyermekeivel (a fiú 11, a kislány 6 éves).
1 hete ismerjük egymást, ebből adódóan én azon véleményen vagyok, hogy ez korai lenne.
Édes kisgyerekek, biztosan nagyon kedvelni fogom őket, már lényegében most is, ahogy fotókon keresztül láttam illetve hallottam róluk az édesapjuktól, viszont azt gondolom ez még korai lenne !
Valamilyen szinten érthető a korai bemutatás is, nyilván nem sok értelme van összejönni valakivel akit mondjuk nem szeretnek a gyerekeid. Elképzelhető, hogy ez a célja ezzel, ha nem jössz ki a gyerekeivel akkor nem akar belemenni komolyabb kapcsolatba.
De mint partnert, mint "új anyukát" szerintem is baromi korai 1 hét után bemutatni. Meg lehet ismerkedni velük mint mondjuk apa egy barátja, de annál tényleg nincsen rosszabb a gyereknek mint ha minden hónapban más van neki bemutatva mert egyikből sem lesz végül komoly kapcsolat. Én is azt mondanám hogy csak akkor van értelme ennek ha tényleg biztos és komoly a dolog. De ugyanakkor megértem, hogy egy szülő nem jöhet össze csak úgy akárkivel, nem teheti ki a gyerekeit annak, hogy olyannal éljenek akit nem tudnak szeretni vagy elfogadni.
Szerintem akkor amikor már komoly a kapcsolat. Egy hét lópikula.
Amikor már tudjátok hogy egymással hosszú távra tudtok tervezni, közös tervek célok megvannak és alapból minden ami egy jó kapcsolathoz kell, megvan.
Nem hiszem hogy túl jó hatással lenne a gyerekekre ha mindenféle 1-2 hónapos bimbózó kapcsolatszerűségű embert haza vinne az ember.
Bizonyos időnek el is kell telnie hogy jobban megismerjétek egymást mint pár hogy egyáltalán a jövőben tudtok-e együtt működni. Csakis utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!