Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső az oka vagy inkább lelki eredetű?
Nem vagyok jóképű ezt közép iskolába többször megkaptam de 34 évesen még nem volt párkapcsolatom.
A szexualis kapcsolataim mindegyike prostituáltakhoz köthető.
Sosem probálkozok mert mindig megvan bennem az hogy nem vagyok elég jó ami igaz lehet de a legfőbb kudarc az a külső miatt van szerintem egyszerűen nem talalnak vonzónak a nők.
pszichiáter kellene ide vagy vmi más?
Fiú középiskolába jártam, ami azt jelenti, hogy elég sok fiút volt szerencsém látni nap mint nap. Ebből a rengetegből összesen talán 10-15 volt jóképű, és a legkevésbé előnyös külsejűeknek mára pl. majdnem mindnek felesége van.
Mesélj, mi olyan elrettentő a külsődben, hogy még próbálkozni sem mersz?
Nézd, a külső fontos dolog, DE van olyan, akinek pont te tetszel (majd).
A probléma a te kishitűségedben van.
Rosszabb esetben a nő utaláatodban.
Soha nem szabad feladni, egy nap úgyis találnál olyat,a kinek te tetszel, te kellesz, de a kishitűégeddel a rossz nőknél való próbálkozásod kudarcai miatt pont nem fogod ezt a személyt észrevenni vagy, pont hogy elüldözöd majd az illetőt.
És ezzel basz*//d el.
A remény, az hal meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!