Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem soha nem lesz más, normális ez?
1 éve szakítottam a volt barátommal, nagyon mérgező volt a kapcsolatunk, tönkrementem benne lelkileg, mióta kiléptem úgy érzem sokkal jobban alakul az életem és kívűlről is ezt a visszajelzést kapom, de még egy év után is vannak olyan dolgok amik fájdalmat okoznak a múltból. Pszichológushoz is jártam korábban ami úgy érzem sokat segített, de abbahagytam mert már úgy érzem jól vagyok és “nincs mit mondanom neki”
Nem zárkózok el a külvilágtól, eljàrok a barátnőkkel bulizni, vannak is akik próbálkoznak, de valamiért senki sem ragadja meg az érdeklődésemet hosszú távon, miután randira hívnak, rettentően rossz érzés fog el és nem is érzem azt hogy szeretnék elmenni az adott emberrel találkozni és nem is erőltettem eddig ezt magamra. Fog ez változni,vagy csak ha magamra erőltetem ezt a dolgot?
Persze, hogy változhat.
Egyik jóbarátom , egy nő, és mindig mesélt a kalandjairól. Volt egy időszaka amikor szintén nem talált senkit, de viszont egy randi erejéig elment, hogy valamennyire megismerje.
De egy randinál sosem volt több, az meg nem volt sok idő...
18 emberrel ismerkedett meg míg végre volt olyan akivel végre tovább tartott.
Szóval ez elhúzódhat., De a te esetedben rajtad az látszik, hogy lusta is vagy hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!