Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos külsejű férfiak? Ti hogy találjátok meg azt a kb 50 vagy 30 ból 1 lányt, nőt, akinek bejöttök? Most mondjuk egy jóképű pasi 5 ből 1 nőnek jön be, egy ronda max 1000 ből 1 nek, átlagosnak kb ennyi, mint írtam.
Nem, nem nagy a konkurencia. Nem értem mikor tűnik már fel nektek, hogy az átlagos férfiak nagy többségének is simán van párja vagy szexkapcsolatai. EGYETLEN kategória van aki sikertelen, az pedig a mindenkinél bepróbálkozós. Ismerek csomó tök átlagos vagy éppen rosszabb külsővel rendelkező férfit, olyanokat is akiket én személy szerint bottal sem piszkálnék meg. De mégis csak azok vannak egyedül akik görcsösen nőkre írogatnak és heti 10-20 csajnál próbálkoznak. Az ilyen ismerőseim közül senkit nem tudok mondani akinek valaha is kapcsolata lett volna. Ha már kategóriákban akarunk gondolkozni akkor azok a velük teljesen egyező kategóriába tartozó férfiak akik csak néhány nőnél próbálkoznak be ténylegesen némi nem párkeresési célú ismerkedés után valahogy egyáltalán nem sikertelenek. Szóval ahelyett, hogy itt adjátok egymás alá a lovat mondjuk gondolkozzatok el azon, hogy miért sikeres több millió átlagos vagy átlag alatti férfitársatok aki nem ennyire igénytelen párkeresést illetően.
És pont azért mert nő vagyok és napi szintű téma ez közöttünk, ezért tudom nektek biztosra mondani, hogy SENKINEK nem vonzó amit csináltok. Ma már az ilyen szinte minden nőnél instant tiltás, senki nem fog ilyen pasikkal ismerkedni mert NEM VONZÓ!
Nem azért van egyedül, mert heti 10 nőnél bepróbálkozik, hanem mert elküldi mind.
Minek próbálkozna annyinál be, ha már a 3. összejönne neki?
Akiket te ismersz, szerencsésebbek voltak és ennyi. Azért nem kellett sok nővel ismerkedniük.
Milyen instant tiltás?
Engem még egy nő sem tiltott le, azért mert normális stílusban ráírtam (miután visszajelölt), sőt, többel találkoztam is.
Ja és képzeld el, lányok is szoktak úgy ismerkedni, ha megtetszik nekik valaki, megérdeklődik kicsoda, bejelölik a srácot és szépen ráírnak.
Na erre varrjál gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!