Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm folyamatosan a testvérével van elfoglalva, én ennyire le vagyok szarva?
Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, ő 22 éves én 24, a bátyja 26. A testvére kint dolgozik külföldön tele van pénzzel, üzletvezető. Folyamatosan róla áradozik milyen kocsit vett, milyen ruhái vannak, ő a testvérével mindent megbeszél. Szeretnék már én is egy jobb autót, mint ami most nekem van, erre megszólal a barátnőm, " múltkor láttuk azt az autót amit szeretnél csak elmondom a tesóm simán lehagyta 250 el... "
Múltkor néztem telefont, egyből a bátyja jutott eszébe, "jaj el is felejtettem néztem neki telefont elküldöm neki " ...
Értem én jó testvérek és szeretik egymást de én hol vagyok? Ilyenkor úgy érzem hogy, én egy senki vagyok pedig sokat dolgozom hogy előrébb jussak és nem vágyom külföldre...
Jelenlegi napi 10 órákat dolgozom, és mellette van egy másodállásom.
De a tesoja kinn van.. akkor hogy el vele. Es a 26 eves mi a f.t keres meg otthon.. ??? Koltozzon el :D
Amugy emeld fel a fejed, nezz korul es ezt a libat meg dobd ki! Es legyel boldog azzal aki Teged dicser! Nem kell nyalni a talpad de Teged dicserjen.. Hanyszor mondta,hogy mennyire becsuli amit kettotokert teszel,hogy imadja azt az autot is,hogy orul Neked?
En undorodom az ilyenektol akik masrol aradoznak. Egyszer lekoptem majdnem egy ilyet,aztan lenyeltem a nyalat majd elkuldtem a bus f.ba. :)
23N ja es nem 250 kilos koca vagyok szodaszifonos kerettel a monitor mogott. Lehetek akarmilyen ropogos huszas az mindenkinek tokeletes nem lesz mert barna a hajam (nyugi nem a borom) de van aki a szoket szereti csak(mondjuk az a hajszal szinjen is van).. Tehat mindenkinek nem leszel jo. .. ennek a lanynak sem.
B.ssza meg a batyjat sztem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!