Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a pasimmal már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a pasimmal már 3 hónapja járok, de át se mer ölelni?!

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te sem ölelted át, hogy lásd, hogy viszonozza.
2010. júl. 17. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez ari, valószínűleg még nem volt barátnője, és most kezdi megszokni. Gondolom 12-13 körül lehettek, Ő egy félősseb fajta, mégha ezt edig nem is vetted észre, Nálla neked kell kezdeményezni, ezzel nincs gond, gyakran előfordul. Menk oda hozzá, és először adj egy puszit az arcára, ettől majd egy kicsit erőhöz kap :)
2010. júl. 17. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Én 13 vagyok a fiú pedig 14-15.....

amugy én már probáltam átölelni, ő is probált de rögtön el is vette a kezét

2010. júl. 17. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Édes Mackó,ez nem "pasi" ez egy GYEREK !!!Olvass kevesebb Cosmopolitan-t :)
2010. júl. 17. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:

én olyat tudnék tanácsolni h mikor ültök egymás mellett, bújj hozzá, tedd a fejed a vállára, a kezeddel pedig karold át. ha minden ok, akkor elvileg legalább az őt karoló kezedet meg kell fognia, jobb esetben ő is átkarol. ha ez megtörtént, akkor mondj neki vmi kedveset, h érezze, örömet okozott neked, pl: szeretek veled lenni, vagy örülök h most itt vagy.

sok sikert :)

20L

2010. júl. 17. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

"Én 13 vagyok a fiú pedig 14-15....."

azt se tudod hogy pontosan hány éves?

2010. júl. 17. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:

15 lesz agusztus 4 én...:P

azert irtam hogy 14-15 éves..:)

2010. júl. 17. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!