Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetne turelmesebb? Vagy mit csinaljak en maskepp?
Figyelt kérdés
Eloszor is szeretnem kicsit reszletezni a helyzetet. 3 hete ismerkedek egy ferfival, mindennap beszelunk, telefonon, messengeren, szinte 0-24be. 2 masik varosban lakunk igy hetente egyszer talalkozunk. Most allamvizsgaztam es kaptam Pesten egy jo lehetoseget (atmeneti csak, max fel ev) de nekem ez igyis nagy segitseg, hogy kitalaljam mi legyen a kesobbiekben (nem erzem magamenak a teruletet, de amibe szeretnek belefogni anyagilag meg kellene egy kicsi). Elfogadtam, viszont, hogy ne kelljen alberletet fizetnem, igy egy nagyon jo csalad baratnal ezt a kis idot eltolthetem, minimalis rezsivel. Idos hazaspar es 45 nm. Borzaszto halas vagyok nekik, hogy segithetenek nekem, mert nagyon sok penzt igy megtudok sporolni. Tehat a “baratommal” csak hetvegen tudok talalkozni. Viszont idokozben kiderult, hogy anyukam rakos, mutete lesz jovoheten, es sajnos tobb szervet is erte. Van egy testverem, barmi lesz anyukammal ram marad. Mamaekon kivul mar nincs senkik, illetve akik vannak azokkal nem tartjuk a kapcsolatot. Hetvegente ha itthon leszek, az az elso hogy anyukamnak segitek, viszont mar elore szolt a doktor ur, hogy nem lesz jo allapotban, es utana kemo es sugar. Anyanak meseltem azt a szemelyt akivel ismerkedem, de meg nem annyira mely a dolog, hogy bemutassam. Es akkor a lenyeg, hogy mar most nagyon feltekeny es nem tudom, hogyan oldhatnank meg hogy tobbet talalkozzunk. Pestre nem szeretnem hogy hetkoznap jojjon, hiszen semmi kozom a lakashoz es 45 nm.. hetvegente ha anyukam megmutik, es elkezdik a kezelest, megmondom oszinten, nem igy szeretnem bemutatni. Szerintetek megis, hogy mondjam el, hogy nagyon szeretnem vele a kapcsolatot de minden osszejott? Ti megertenek egy ilyen helyzetet? Esetleg megoldas lehet ha heti egyszer tudunk talalkozni es naluk? Illetve hogy bizonyitsam be hogy nincs senkim ed nem ismerkedek massal? Koszonom ha elolvastad!2019. okt. 26. 14:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem túlgondolod. Kérdezd meg a barátokat, hogy fogadhatsz-e látogatót. Nyilván ne lógjon ott egész héten az udvarlód, de heti 1-2 alkalom talán elfogadható. Az anyukád pedig az anyukád. Akkor is, ha most épp nincs a topon. Ki tudja, talán segíthet neked a barátod az anyukád körüli teendôkben. Bizonygatni viszont ne bizonygass semmit. Ha nem hisz neked a barátod, mehet isten hírével.
2/8 A kérdező kommentje:
Anyukam nagyon hiu, es nem is mutettol fel, hanem azutan, hogy nem lesz majd haja stb. Nem hinnem, hogy orulne, hogy jonne latogato.
2019. okt. 26. 14:38
3/8 anonim válasza:
Azért egy kérdést megér, nem? De az továbbra sem világos, miért kéne bizonygatnod, hogy nincs másik férfi?
4/8 A kérdező kommentje:
Korabbi baratnoi megcsaltak es ezert nehezen bizik meg a masikban. Persze egy kerdest meger. Es koszonom a valaszod :)
2019. okt. 26. 14:56
5/8 anonim válasza:
Miert, o turelmetlenkedett, vagy mi? Mert a kifejtesben errol szo sem esik, csaka fokerdesben van. Hany evesek vagytok? Felnott ember megrtheti, ha komolyan gondolja. Ha nem, akkor az elejen kiderul. Az meg megint mas dolog, hogy ilyen helyzetben neked mennyire lesz kedved ismerkedni majd.
6/8 anonim válasza:
Ja, most latom, irtad, hogy feltekeny. Sorry.
Na, azert ha 3 hete ismerkedtek, akkor ez eleg gaz. Foleg, ha tudja, mi van otthon...
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, beszelek vele mindenkepp!
2019. okt. 26. 20:35
8/8 anonim válasza:
Én megértem én a helyzetet.
Igencsak más okból, de több mint egy évig alakult a kapcsolatunk.
A féltékenysége az már probléma. Ha ennyire nem tud disztingválni, hogy te nem bármelyik exe vagy, akkor olyan kapcsolatba lépsz, ahol folyton méricskélve leszel.
Én nem tenném. Nem egy szabad ember, magát nyomja el, aztán majd téged is.
De ne bizonygass semmit!
A NINCS-nek bizonyítéka sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!