Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar olyan helyzetben, hogy bar nagyon szeretettek valakit el kellett engedjetek?
Figyelt kérdés
mert lassan tobb szenvedest okozott mint boldogsagot..2019. okt. 25. 11:05
2/9 anonim válasza:
Igen voltam ilyen helyzetben. Nagyon fájt de jó döntés volt, nem bántam meg.
3/9 anonim válasza:
Igen, voltam. Vagyok jelenleg is.
:(
4/9 anonim válasza:
Igen volt ilyen, de később beláttam hogy sokkal pozitivabban hatott ram hogy szakítottunk.
5/9 anonim válasza:
Igen, megcsalt, más nőknek tette/teszi a szépet, egyszerűen fizikálisan és lelkileg is leamortizált. De nagyon szeretem ennek ellenére, ami nagyon rossz! El kell engedjem!!
6/9 anonim válasza:
Igen. Volt. De ilyenkor mérlegelni kell. Miert szenvedsz olyan sokat, kérdező, miket csinalt?
7/9 anonim válasza:
Igen, voltam. Még az elején egy ismerkedési folyamatban elengedtem valakit, mert azt éreztem, hogy mellettem csak szenvedne az illető. (F)
8/9 anonim válasza:
Ha ő ezt okozza, akkor ő nem szeret. Akkor te mégis mit szeretsz rajta?
9/9 A legrosszindulatúbb válasza:
Persze. Továbbléptem. Vannak dolgok, amiket soha nem lehet összeegyeztetni, akármennyire is kedveli az ember a másikat. El kell engedni, s az új lehetőségekre nyitottnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!