Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarja elhinni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja elhinni a barátom hogy ők a szüleim mert nagyon nem hasonlítok rájuk semmiben. Mit tegyek? És tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
Már fel éve együtt vagyok a barátommal vele lakom van saját lakásom kocsim és dolgozok van pénzem. Szerinte én nagyon aranyos kedves okos vagyok szüleim meg nem és ők szegényebbek is mikor meg tudta hogy nekik csak általános iskolajuk van csak nézett 😅 én egyetemre jártam mellette dolgoztam is. Tényleg nem akarja elhinni hogy ők a szüleim, mert ha valaki ilyen családba nő fel mint én akkor szerinte azok ugyan olyanok lesznek mint a szülők
2019. okt. 24. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Apám is kitört a szegénységből, amibe a háború sodorta a szüleit, munka mellett szerzett két diplomát, végül vezetőként ment nyugdíjba, nagyon jó nyugdíjjal. Én tudom, hogy ez lehetséges, és azt is, hogy sok munka van mögötte. Aki nem hiszi el, az vagy lusta erőfeszítést tenni, vagy mindent a feneke alá tettek.
2019. okt. 24. 23:43
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit olyan ez, mint mikor a Rocko modern életében elmegy a haverjához és ugye azonnal feltűnik neki, hogy az ökör haverja "családja" farkasokból áll. :D

Na igen, van ilyen szitu is, mikor lerí, hogy örökbefogadták, de olyankor is jobb csendben maradni, mert ez érzékeny téma.

2019. okt. 24. 23:44
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Legközelebb ha ilyet mond nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem vagy okos, mert ha okos lennél akkor nem állnál össze egy ilyen ostoba bunkóval, mint ő.
2019. okt. 25. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

Tulajdonképpen mi okod lenne hazudni erről, nem értem. Vagy miért akarnád azzal hülyíteni, hogy ők a szüleid.

Az én családomban/rokonságban is van olyan, akinek az iskolázottsági szintje/anyagi helyzete jóval eltérő. nem látok ebben semmi meglepőt.

2019. okt. 25. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszüleimnek 6 osztályuk van mindketten minimálbéres bedolgozók apukám meg 3 diplomás igazgató egy cégnél és apu támogatja őket visszafele. Van ilyen szerintem nem is egy én mást is ismerek így. De eléggé úgy hangzik hogy lenézi a szüleid...
2019. nov. 20. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!