Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Flörtöl velem a nős tanárom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöl velem a nős tanárom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanulok, másoddiplomás képzésben, a korkülönbség minimális közöttünk. Én is házas vagyok, ő is nős, ennek ellenére az egész csoport előtt nyíltan flörtöl velem (beszólogaz, bókolgat, stb.).

Szerintetek fog ezeknél komolyabb lépést tenni? Mit és hogyan kell erre reagálnom? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2019. okt. 22. 15:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Mindegy ki lép. Meg fog dugni. Eldontotted. Gerincet vegyél a piacon legközelebb.
2019. okt. 22. 16:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
11-es megmondta a tutit. Nem is értem, azt akarod, hogy megdugjon, nincs itt semmi kérdőjel.
2019. okt. 22. 16:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Faca a házasságod baby😀
2019. okt. 22. 16:16
 14/25 A kérdező kommentje:

#11 Nem mindegy, ki lép. Ha ő nem lép, akkor nem történik semmi. Nekem pl. eszem ágában sem lett volna kikezdenem a tanárommal. Ő irányít, én pedig belementem a játékába.

Kérdés: hol a vége a játéknak? Mikor fog megállni?

2019. okt. 22. 16:17
 15/25 A kérdező kommentje:
#13 A házasságom köszöni szépen, jól van. Ez csak flört. Amit bármikor rövidre tudok zárni.
2019. okt. 22. 16:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát te sem vagy a hűség mintapéldája. Ha kapcsolatban van az ember, és nem akar kínos helyzetbe kerülni, akkor azonnal rövidre zárja az ilyesmit. Nem pedig bíztatják, meg vevő rá. Mi még nem vagyunk házasok párommal, de bármikor közeledett bárki, még ha be is jött, elég egyértelműen, de nem bunkón rövidre zártam ezt a fajta kommunikációt. Nem megyek bele ilyen kétes játszadozásba.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: egyetemen dolgozom, elég sok házas tanárnak van viszonya hallgatóval. Simán lehet, hogy egy konzultáció altt rádmozdul. Aztán az is lehet, hogy soha semmit nem fog tenni, mert csak az egoja, hatalma fényezésére kellesz. Szóval passz. Attól függ, milyen ember, nem attól, hogy oktató...

2019. okt. 22. 16:25
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

"A házasságom köszöni szépen, jól van."

Dehogy van jól a házasságod édesem. Ha jól lenne, akkor nem mennél bele a játékba és nem kezdenél el flörtölni. Most még azzal nyugtatod magadat, hogy nem lesz szex, mert így könnyebb elviselni a nem létező bűntudatot. Saját magadat is becsapod. Aztán a flört után úgyis lesz szex, csak még nem tudsz róla. Ha a flörtöt nem állítod le, akkor a szexet sem fogod. Csak a férjed sajnálom.

2019. okt. 22. 16:32
 18/25 A kérdező kommentje:
#18 A flörtöt azért nem állítom le, mert kíváncsi vagyok, hogy mi sül(hetne) ki belőle. Ennyi. Nem kell túlgondolni a dolgot, és rögtön elhordani a sárga földig.
2019. okt. 22. 16:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"A flörtöt azért nem állítom le, mert kíváncsi vagyok, hogy mi sül(hetne) ki belőle. Ennyi. Nem kell túlgondolni a dolgot, és rögtön elhordani a sárga földig."

Aha persze. Ezt kamuzod magadnak, de jól tudjuk, hogy ez nem így van. Szerinted hogy esne a férjednek, ha megtudná, hogy tudatosan flörtölsz egy másik pasival? De gondolom a férjed leszarod, igazad is van, lényegtelen Ő mit gondol, ne is törődj vele. Önző módon foglalkozz csak magaddal. Mit ne mondjak, csodás feleség lehetsz. Férjed háta mögött mással kavarsz.

2019. okt. 22. 16:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
"Lehet bele se mennék semmibe"A gondolat már befészkelte magát.Nem állnál meg.
2019. okt. 22. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!