Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos hogy a barátnőm kiakadt egy ilyen Facebook poszt miatt?
...amiben ez szerepel:
Nő:
-Ne menj kocsmazni te szerencsétlen, jövő héten fizetni kell a albérletet!
Férfi:
-Nyugodj le! Addigra hazaérek!
Számomra ez egy jó vicc amit ártatlanul, mit sem sejtve megosztottam. 5 perccel később felhívott telefonon hogy azonnal vegyem le mert számára ez megalázó, mit szólnak az ismerőseink ha ezt látják.
Hozzáteszem: nincsenek anyagi problémáink, a lakbért is mindig időben fizetjük.
Csak szerintem őrült meg vagy más is úgy gondolja hogy túlreagálta?!
30F
27N
Ez nagyon alpári humor. Semmi intelligencia nincs benne. Ezert nem lennénk együtt mert ez nem az én szintem.
A FB pedig nem érdekel, sem az ott levő emberek véleménye.
Nincs joga veled levetetni tartalmat.
Bár szerintem nem azon akadt ki, hogy majd az ismerősök azt hiszik, hogy te iszákos vagy és nincs pénzetek lakbérre, hanem mert ez ilyen keresztrejtvény-csattanó jellegű vicc, gondolom valami vicc csoportból, és az ilyesmiket leginkább az unatkozó régimódi bácsikák osztják meg, akikben zéró önkritika van, és nem nagyon értik a netes magaviselet árnyalatait.
Szerintem vicces :D
Attól hogy valamit megosztasz mert viccesnek találod, nem kellene magára venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!