Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választanátok párt, olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választanátok párt, olyat választanátok akinek felnöttes az arca vagy inkább gyermekies?

Figyelt kérdés
Nos, azért tettem fel ezt a kérdést, mert már baromira unom, hogy fiatalabbnak néznek mint ahány éves vagyok! Most mondhatjátok, hogy örüljek neki, hát nem örülök!!! A boltban is még mindig elkérik a személyimet, ez még hagyján, de ezért nem sikerült komoly férfiakkal megismerkednem, mert ránéztek a pofimra (körülbelül az a "de édes kislány"), rögtön tovább álltak mert azt hitték tini vagyok. Bocsánat, ezt le kellett írnom mert nagyon ideges vagyok! Túlságosan babaarcom van és zavar. Ti inkább a felnöttes arcot kedvelitek jobban vagy a gyermekies/ babaarcot? 30 felett leszólítanátok egy babaarcú illetöt? Fiúk, lányok egyaránt. Mostmár célzat nélkül, kíváncsiságból érdekel.
2010. júl. 16. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem nem az a fontos h gyerekes v nem hanem hogy megfogott pl a személyiségével v viselkedésével vagy... (30f)
2010. júl. 16. 20:01
 12/17 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen fiatalos arcod van. Éppen két napja a barátaimmal találkoztam, mikor az egyik srác bemutatta az új barátnőjét. Mit ne mondjak a csaj olyan 28 évesnek nézett ki, pedig csak 19 volt! Személy szerint én nem csípem az ilyen "kiélt" arcú lányokat akik szétszolizzák magukat. Szóval ne idegeskedj az ilyenen hidd el 40 évesen örülni fogsz neki. Nem kell majd Q10 :)
2010. júl. 16. 20:03
 13/17 anonim válasza:
ja : 22f
2010. júl. 16. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább örülj neki, a "gyermekies" ártatlan arc szerintem sokkal aranyosabb, mint egy elnyűtt felnőttes...
2010. júl. 16. 20:07
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat, nagyon kellemesen csalódtam, hogy ennyi ember szereti a babaarcot:) aranyosak vagytok!!
2010. júl. 16. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Megértelek. :) Én 23 vagyok és egyszer amikor ezt elmondtam egy szomszédnak azt mondta, hogy jajjj azt hittem még kislány vagy. Olyan 13. :D Mondjuk ez talán szerintem már durva megjegyzés volt. :)
2010. júl. 16. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem bejön mindkettő.

21F

2010. júl. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!