Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny? Mégis miért?
Sziasztok. Röviden annyi a helyzet,hogy van egy férfi aki távol él a családjától. Mi együtt dolgozunk és kb 1honapja egyik este túl sokat ittunk és lefekudtunk. Azóta megtörtént többször is. Nagyon vonzó ferfi.
De egy valamit nem értek. Féltékeny. Mindig hív ha van egy kis ideje és érdeklődik. Ami meglep mivel azt hittem csak szex van köztünk. Viszont mostmár teljesen össze zavarodtam. Nemtudom mi lehet a szándéka.
Szerintetek? Érezhet többet azért féltékeny?
Olyan kommentekre nem vagyok kíváncsi hogy a családja otthon várja közbe ő jól elvan stb stb.. mindenkinek a maga döntése sztem.. köszi a normális valaszokat.
Értem akkor ne gondoljak bele többet mint ami?
Egyébként köszi a gyors válaszokat :)
Mert ő most nagy hódítónak tartja magát, és úgy érzi, te már az ő hatalmába tartozol.
Gondolom az asszonyára is féltékeny.
Ne gondolj bele többet, és ne is adj neki semmit a szexen kívül. Nem tartozol hozzá, se neki.
Azért, mert egoista majom.
Amúgy azt fogod enni, amit főztél, csak jelzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!