Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talalkozzak vele vagy se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalkozzak vele vagy se?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy sraccal. O irt ram, egy kepemre reagalt. Nem voltam bunko visszairtam. Eddig is barmit kitettem kedvelte stb. Nem igazan foglalkoztam vele mert van baratnoje. De vegul csak elkezdtunk beszelni. Elmondta, hogy rossz a kapcsolata a lannyal, termeszetesen megkertem, hogy ezt ne velem hanem a lannyal beszelje meg, mert nem tartozik ram. Vegul 2 napig beszeltunk, mondta, hogy talalkozzunk ha van kedvem. Nem akarok egy kapcsolatba beleronditani de nekem is tetszik, es kivancsi vagyok ra elobe. Szerintetek mondjam, hogy elotte zarja le a baratnojevel? Vagy egy talalkozasba nincs semmi?
2019. okt. 17. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira de annyira tipikus. Ha annyira rossz a kapcsolat mi miatt van ezzel a lánnyal?
2019. okt. 17. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mégis minek akarsz vele találkozni, ha nem akarsz belerondítani egy kapcsolatba?

Valószínű, csak egy kis változatosságra vágyik veled, aztán megy vissza a "rossz" kapcsolatába. Szükséged van erre?

Ha meg el is hagyja érted azt a másikat, könnyen lehet, hogy rövidesen te leszel az a rossz kapcsolat, amiről majd az utánad következőnek panaszkodik.

2019. okt. 17. 22:11
 3/5 Savlekotő ***** válasza:
100%
A pasi rondítana bele veled,felejtős,ez csak lukat keres a fix mellé.
2019. okt. 18. 01:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne, add meg magadnak az esélyt, h legalább a kapcsolat egy tiszta helyzetből induljon.
2019. okt. 18. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Okosabb lenne a sunád helyett az eszedre hallgatni.
2019. okt. 19. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!