Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mi az a magasság, amire már azt mondjátok, hogy túl alacsony és mire, hogy túl magas? Mi az ideál? Ti milyen magasak vagytok?
1. Volt már alacsony barátnőm, voltam már szerelmes alacsony lányba, szóval ilyen értelemben ez tényleg nem akadály.
2. Ennek ellenére van egy ideális női magasság a fejemben, de ez nem kizárólagos, nem csak ez játszik szerepet a döntésben.
---
Én 197 cm magas férfi vagyok. A legvonzóbbak számomra a magas csajok, akik nálam olyan 177-178-től indulnak és a határ a csillagos ég felfelé. A 180-185 az, ami fejben az ideál számomra, de voltam már ennél magasabb nővel is. Túl magas nem hinném, hogy van: Egyszer voltam egy 190 cm magas nővel és vele is jól éreztem magam.
165 és attól lefelé már mondanám, hogy túl alacsony, de azért ezt egymillió dologgal lehet ellensúlyozni: Arc, alkat, stb-stb. Az alacsony, vonzó lányokat is simán megnézem magamnak. Az alacsony lányokban pl. szeretem, hogy olyan könnyen lehet őket rakosgatni szex közben és tényleg nagynak érzem magam, miközben ők meg olyan kicsik, ami tök jó. De a magas nőkkel is van hasonló, ott pedig azt szeretem, hogy nem kell hajolgatni egy csókért, jobban egy szintben van a fejünk, stb. Látható, hogy bírom az alacsony csajokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!