Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy fiúval, akivel kb. 3 hétig egy helyen dolgoztunk. Nem küldtem felé jeleket meg semmi, mivel annyira nem tartottam vonzónak, viszont jókat beszélgettünk.

Bejelöltem őt ismerősnek, majd ő írt rám. Elkezdtünk beszélgetni, kb. 2-3 napig, nagyon jó hangulatú volt, érdeklődőnek tűnt, és egyre jobban azt éreztem, hogy szívesen randiznék, találkoznék vele. Én is érdeklődtem iránta, nem egy mondatokban válaszoltam, kérdeztem róla stb. Viszont a 3. napon egyszerűen kedvesen elköszönt, azóta már jó pár hét eltelt és nem írt rám újra.

Nem igazán értem, hogy miért nem keres, vagy ha nem is tetszettem, akkor minek írt rám annyira érdeklődve. Aztán minek köszönt el, ha olyan jól beszélgettünk. Vagy azt várta volna, hogy én hívjam el valahova? :D

21/N

2019. okt. 16. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. okt. 16. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tömör választ. :D Jöhetnek még, olyanok is akár, amik picit bővebben kifejtik a véleményüket. :D
2019. okt. 16. 22:44
 3/5 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Szóval hetek óta te sem kerested? Mégis milyen korlátai voltak, hogy ennyi ideig nem írtál rá? És mégis mi jogon várod el a másiktól, hogy ő keressen? Eszed ágába sem jutott volna, hogy a szimpátiát viszonozd, nem, te is azt várod, hogy egy férfi kitalálja a gondolataidat. Van baj nálad nem kicsit.
2019. okt. 16. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nehéz innen kitalálni egy teljesen ismeretlen pali gondolatait ennyiből. Lehet közbejött egy másik személy, vagy a te válaszaidat nem érezte elég érdeklődőnek. Mondjuk erre pár nappal később kellett volna rákérdezni nála, nem hónapok múlva tűnődni ezen.
2019. okt. 16. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esély, talán csak tesztelte, hogy tényleg érdekel-e téged, de mivel nem írtál rá, levonta a következtetést és tovább lépett (vagy nem? ki tudja...). Én se szoktam írogatni, ha nem érdeklem a másikat, van ezer más dolgom, meg vannak más lányok, szóval minek erőlködnék? ;)
2019. okt. 17. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!