Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Találkoztam egy fiúval, akivel kb. 3 hétig egy helyen dolgoztunk. Nem küldtem felé jeleket meg semmi, mivel annyira nem tartottam vonzónak, viszont jókat beszélgettünk.
Bejelöltem őt ismerősnek, majd ő írt rám. Elkezdtünk beszélgetni, kb. 2-3 napig, nagyon jó hangulatú volt, érdeklődőnek tűnt, és egyre jobban azt éreztem, hogy szívesen randiznék, találkoznék vele. Én is érdeklődtem iránta, nem egy mondatokban válaszoltam, kérdeztem róla stb. Viszont a 3. napon egyszerűen kedvesen elköszönt, azóta már jó pár hét eltelt és nem írt rám újra.
Nem igazán értem, hogy miért nem keres, vagy ha nem is tetszettem, akkor minek írt rám annyira érdeklődve. Aztán minek köszönt el, ha olyan jól beszélgettünk. Vagy azt várta volna, hogy én hívjam el valahova? :D
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!