Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondolnátok, ha egy srác, akivel régebben heteken keresztül szemeztetek, bejelölne és rátok írna Facebookon?

Figyelt kérdés
Azt gondolnátok, hogy ha akkor nem volt bátorsága odamenni hozzátok, most már ne akarjon semmit, vagy örülnétek, és szívesen ismerkednétek vele?
2019. okt. 16. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Az előbbi. Ha valakinek van lehetősége személyesen megszólítani de inkább facebookon ír azzal egy életre leírja magát.
2019. okt. 16. 16:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Utóirat: azért nem élőben mennék oda hozzá, mert már nem szoktunk találkozni. Nyilván jó lett volna hamarabb, de már nem tudok mit tenni, elcsesztem.
2019. okt. 16. 16:51
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es, de ennyi erővel a lány is odamehetett volna, nem? Szóval miért hibáztatnád olyasmiért, amit te is ugyanúgy tettél (vagyis nem tettél)?
2019. okt. 16. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Itt nem a lány akar veled ismerkedni, hanem te akarsz vele, szóval ne keverd a dolgokat. Amúgy ha MÁR nincs lehetőséged találkozni vele, akkor ebben az esetben nem gáz ha ráírsz, akkor lenne gáz, ha most is ugyanazon a buszon utaznátok és ahelyett, hogy odamennél neten írkálnál.
2019. okt. 16. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
mert kezdemenyezni ferfias tulajdonsag. batorsagot, magabiztossagot sugall. ahogy a ferfiak tobbsegenek a noies nok tetszenek (kedves, torodo, hazias) ugy a nok a ferfias, hatarozott ferfiakra buknak, barmennyire is probaljak manapsag a nemi szerepeket elmosni. ezek zsigeri szinten belenk kodolt osztonok. (es nem nem zarja ki ez a modern munkamegosztast, de az alapviselkedesben sosem lesz a ket nem ugyanolyan, mert nem ugyanaz vonzza a noket a ferfiakban, ami a férfiakat a nokben.)
2019. okt. 16. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Személy szerint kinőttem már ebből és nem szeretem az ilyen anyámasszonykatonája férfiakat. Tiniként még szívesen vacakoltam velük, ma már kicsit röhejnek érzem. Ez a gesztus számomra sokat elárul a személyiségéről is, az meg nem valami vonzó, ha ilyen kis bárgyú.

23N

2019. okt. 16. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és szemeztem egy férfivel nem rég. Én örülnék neki ha bejelölne.
2019. okt. 16. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
"heteken keresztül"... hát, ööö... ez a heteken át kicsit riasztó, miért nem jött oda?...
2019. okt. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!