Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhonnan azt hallom, hogy milyen helyes vagyok, tinderen mégse tetszem egyetlen vonzó nőnek sem. Ez a tinder sajátossága vagy valójában nem vagyok helyes?
Azok a nők futnak utánam.
Ki mondta, hogy meg akarok változni, hogy megfeleljek mások elvárásainak? Nem akarok megfelelni senkinek. A kérdés nem erre irányult, nem kértem tanácsokat, hogy hogy kéne megváltoznom. Nem is panaszkodás volt, hogy miért nem tetszem, azoknak, akik nekem.
A valódiság pont azáltal veszik el, ha megpróbálsz megfelelni másoknak.
Se helyes nem vagy, se okos. A mentalistasod meg egyenesen siralmas. Nem a Tinder hibaja, hogy sose kerul rad a valasztas.
43F
Nem mindegy, hogy valaki úgy alkot véleményt, hogy 3D-ben lát téged és csak rád koncentrál, vagy úgy, hogy egy katalógust lapozgatva összehasonlítja a fotódat sok másikkal.
Amit a tinderen tapasztalsz, csak annyit jelent, hogy vannak nálad jobb fotóval rendelkezők, illetve reménykedik benne a nő, hogy majd lesz egy olyan, aki még nálad is jobb, mert a kínálat szinte végtelen.
A valóság pedig azt mutatja, hogy vannak olyan nők, akiknek tetszel.
Ki mondta, hogy a tinder hibája? Ezt te magyarázod belém. Én csak feltettem egy szimpla kérdést, hogy ez a tinder sajátossága e, ti pedig belelátjátok a kérdésbe a saját frusztrációitokat. Semmilyen panaszkodást vagy hibáztatást nem tartalmaz a kérdésem.
#8 #12
Ez siralmas. Tehát azt hiszed, hogy helyes vagy, mert némely nők futnak utánad. Ezzel a gondolkodással nem sokra fogsz menni:)) Számodra nem-vonzó nők helyesnek tartanak téged, mert nekik tetszel. Ilyen esetben max. annyit érsz el, hogy összejössz velük, mert náluk van esélyed..
Ez személyes megítélés kérdése, hogy valaki helyes-e vagy sem, valaki szerint helyes vagy, míg más szemében visszataszító is lehetsz akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!