Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok gazdag, kigyúrt, magas, flegma, jóképű akkor sose leszek népszerű a lányok körében és sose lesznek egy éjszakás kalandjaim?
Márciusban legkésőbb felmondok, akkor lesz 2 hónapom tisztán az értelmes dolgokra amíg elfogy az erre a célra szánt pénzem. Az lesz az utolsó próba, az utolsó lehetőség. De addig nem nagyon fog menni, mert hiába csak 6 óra a munkaidő, ha szinte azonnal utána elalszom és aztán éjjel is... És sosem érzem azt, hogy kialudtam volna magam. Szó szerint soha.
Persze szerintem akkor sem lesz jobb, mert valami szarság mindig tönkreteszi a kitörési kísérleteim, volt már egy pár. És az eredmény pont semmit nem ért.
Lehetnél népszerű a lányok körében és lehetnének egyéjszakás kalandjaid is, ha nem lennél betegesen önbizalomhiányos.
Sportolni bárki tud, a humorérzék nem pénz kérdése és igényes frizura / ruha sem feltétlenül emészt fel vagyonokat.
Világéletemben csóró voltam, mégis nekem tetsző lányokkal jöttem össze. Bár én sportolok, van humorérzékem és tudok röhögni az élet sz4rságán.
Téged mi tart vissza kérdező? Értem én, hogy nem vagy gazdag (én sem, sőt), de a nők nem csak a dúsgazdag bömbis állatokat keresik.
Mindig helyes, vékony, sportos barátnőim voltak. Igaz, nem Barbi baba külsejűek, de én sem vagyok egy Ken. :D
Két dologra vezethető többnyire vissza a nő témakörben tapasztalt nyűglődés kérdező:
- Beteges önbizalomhiány
- Irreális igények*
* Pl. ha te nem sportolsz, nem ügyelsz a frizurádra, ruházatodra (ez, mint írtam, nem csak pénz kérdése, baromi jól fel lehet öltözni kis pénzből is, csak több keresgélést igényel - ÉRJ rá.), akkor ne várd el, hogy egy szép, igényesen öltözködő, hobbikkal rendelkező lány szeme fennakadjon rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!