Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasid telefonjában teljesen véletlenül belefutsz egy bikiniben pózoló, nagy mellű nőről készült képbe! Hogy reagálsz?
Azt mondanàm neki: hogy az igen nyuszi,van àm melle a csajnak.
Mire ő: az lehet hogy nagy neki, de a legtökéletesebb még mindig neked van! :)
Történt hasonló màr. Viccesen le lett reagàlva, magàtól letörölte a képet.
Véletlenül? Haha 😀
Nem érdekel. De tényleg. Nekem is van ilyen képem, egy srác isteni felsőtestéről, amit nem törlök. Neki is vannak nagy, de tényleg hatalmas mellű nők a telefonján. Minimum 2 az ismerőse Facebookon. Na bumm. Az érdekel velünk mi van, nem az, hogy mire veri ki, mikor nem velem szexel. Sőt, nem is biztos, hogy erre, hogy egyáltalán nézegeti. Na jó, azért valószínű 😅 De én nem látom ezt valós, megoldandó problémának, míg azt nem látom, hogy most is küldözgeti a csaj, s ő kéri, vagy nem tudja/akarja magától leállítani. Vagy ha nem beszél az illetőről (lelkesedéssel, nem úgy, hogy ba
... , rámírt ez a rongy, s egyből képekkel bombázott, azt hitte nekem ennyi elég, de csak rárántottam, több nem volt benne, vagy opcionálisan egyéb hasonló reakció, vagy csak értetlenül vállat rándít, hogy nem érdekes, vagy kiakad, de tényleg őszintén, hogy ugye nem akarsz ezen pörögni, mert elfelejtette már ezer éve átválogatni a messengerről mentett képeit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!