Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol az igazság?
Hosszú idő után egyik barátnőmmel elmentem bulizni és megismerkedtem egy sráccal is.
Eléggé egymásra hangolódtunk, de ő külföldön dolgozik, de lejárt a szabadsága és vissza is ment a hétvégén.
Na már most, a buli után nálam aludt és hát bepróbálkozott. Én mondtam neki, hogy ez egy kicsit korai nekem. Erre azt mondta, hogy ez olyan 2000-res évek, de hát én eléggé traumatizált vagyok lelkileg, amiről előre szóltam is neki.
Korábban míg aktívabb voltam ismerkedés ügyileg, akkor is volt azért olyan, hogy beadtam a derekam, de másnap vagy 1-2-3 hónap után eltűntek. Most meg már az se jó ha inkább várnék, mert neki se lenne jó ha a szorongástól olyan lennék mint egy darab fa.
Úgy érzem már, hogy tökmindegy mit csinálok semmi se jó a férfiaknak.
3 évente eljársz bulizni, felhívod magadhoz az ott felcsípett pasit, de visszautasítod a szexet.
És ebből azt a következtetést vond le, hogy a mai férfiaknak semmi sem jó.
Néhéz megmondani, hogy hol az igazság, de valahol a hátad mögött lesz úgy hiszem.
Dehogy kellett volna. Egyaltalan nem kell belemenni, ha nem az a szandekod. De az viszont elegge problemas, hogy ennyire kisiklott az eleted, legalabbis ezen a teruleten. Talan fel kene keresned egy pszichologust, egyedul lathatoan nem tudod megoldani
43F
Természetesen nem kell belemenned egy olyan aktusba vagy kapcsolatba, amit nem akarsz.
Viszont akkor ne is vigyél haza pasikat buliból, mert semmi jó nem sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!