Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, mit tegyek?
Alapvetôen féltékeny típus vagyok,ilyenkor besz?logatok,kôtószôdôk a párommal.:(
Sokat fúllent a párom,és ez miatt nemis nagyon bízok benne.
Hogyan tudnám legy?zni a féltékenys?get?
Mert el?bb utóbb tuti megunja ?s kidob.
Meg a magam eg?szs?g?t is t?nkreteszem így.
Szia!
Alapvetően én is nagyon féltékeny típus vagyok. Ha meglátom,hogy a párom csak ránéz egy lányra úgy, akkor szét tudnék robbanni. Mostmár úgy vagyok vele,hogy ah,nem érdekel,velem van,engem szeret,ha meg jól esik neki nézze meg,én meg majd megnézem a pasikat (persze nem visszük túlzásba).A füllentés viszont gáz, mert emiatt jön a féltékenykedés ami kinyírja a kapcsolatot. Nekem emiatt már tönkrement egy kapcs-om. Aztán pedig ott vagy te,idegileg ki fogsz készülni, képzelődni fogsz,stb..hidd el tudom miről beszélsz...
Próbálj meg ne féltékenykedni és ezzel jobban magad mellett tudod tartani mint a féltékenykedéssel. Fogd fel úgy hogy ha menni akar úgyis menni fog,te akár fejen is állhatsz ha ő azt akarja.
Miért lenne durva a szerelem nincs korhoz kötve :D
Én is féltékeny típus vagyok, és Hozzád hasonlóan szoktam beszólogatni, megjegyzéseket tenni a Páromnak ... Viszont ő csak egy jót nevet rajtam, majd kijelenti hogy kis buta vagyok már megint :)
Neked viszont van okod gyanakodni, mert sokat füllent, tehát a hiba nem csak Benned van, hanem legfőképp benne. Beszélgess vele erről, magyarázd el neki, hogy a kis füllentései miatt nehezebben bízol meg benne.
Ha viszont ilyen miatt kidob, hááát, ott más van a háttérben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!