Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a 14. születésnapjára?
Szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba és meghívott születésnapi bulijára,el is fogadtam a meghívást azzal nincs is semmi baj.De nem tudom h mit vegyek neki.Tudom h még naon fiatalok vagyunk mert még csak 14éves lesz és meg 13vagyok.De nem tudom h mit kéne vennem egy 14éves fiúnak.Léccy írjarok jókat!!!!! Naon fontos lenne. L/13
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokot!
Csak még az a baj hogy ő nem tudja h én szerelmes vagyok belé.És félek neki elmondani mert az ő szemében én vagyok a legjobb lány barátja,és lehet hogyha elmondanám neki akkor eltávolodnánk egymástól.Én még arra gondoltam h nem mondom el neki hanem olyan szavakat fogok használni amiből rájöhet. Szerintetek ez joh ötlet?
Amúgy köszi a válaszokat.
én még esetleg arra is gondoltam hogy veszek neki egy plüss macit és az az lesz ráírva hogy:"a legjobb barátomnak" vagy mondjuk egy poharat.
Ez szerintetek jo ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!