Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén férfiak. Hosszú házasság alatt, minden férfi jár fizetős lányokhoz?
Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 18:50
2/13 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme van?
Talán minden nő k..rva lenne?
Apád jár/járt fizetős lányhoz?
3/13 anonim válasza:
Van aki fizetés nélkül is jár nőkhöz, lásd szeretőtartás pl. Ez a többség. A kevesebb tud csomót kötni a farkára, mert tiszteli, szereti a feleségét, vagy nem kell másoknak,ezért nem csal.
5/13 anonim válasza:
En szerencsés vagyok. Együtt járunk az asszonnyal:)
6/13 anonim válasza:
Nem mindenki jár fizetőshöz van aki ingyen is megkapja :)
Lám nőknek fizetni sem kell érte.
7/13 anonim válasza:
Én nem jártam, és szeretőm sem volt. Se flört, se semmi.
Teljesen maradi módon voltam házas, mert őszintén szerettük egymást a feleségemmel és hűségesek is voltunk.
8/13 anonim válasza:
Van aki ingyen hozzájut, impotens, nem vágyik rá, pénze nincs rá,.....
10/13 anonim válasza:
Leírtam hogy a párommal együtt megyünk és lepontoznak.
Aki azt írta hogy csak a 75% azt is lepontoztak.
A feltett kérdésre válaszoltunk de nem tetszett a válasz ezért le kell húzni.
Legközelebb a megjegyzés be be kell írni milyen válaszokat vár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!