Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a nőktől?
Nem úgy ahogy a legtöbb papucs hím, én speciális eset vagyok.
Imádok flörtölni és elég jó is vagyok benne. Szeretek lányokkal lenni, de csak amíg nem kezd el kicsit is komolyabb lenni a helyzet. Volt egy pár kezdetleges kapcsolatom de mindegyiknek ugyanaz lett a vége: berezeltem és véget vetettem neki. A legnagyobb probléma, hogy még szűz vagyok. Ennek nem kéne így lennie, jópár alkalmam lett volna elveszíteni de valamiért mindig elcseszem.
Nem tudom mitől is félek igazán. Most pl egy férjes nőnek lehetnék a szeretője de csókon és ölelkezésen kívül nem merek/akarok tovább menni. Pedig kívánom és ő is engem.
Valaki hasonló helyzetben?
Én is így vagyok. Tudok flörtölni, laza kapcsolatokban is benne vagyok, ds amikor komolyda fordulna a dolog, lelépek.
Nálam ez azért van, mert nem érzem magam késznek egy komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!