Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már egy közös szelfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már egy közös szelfi láttán is ideges lesz a férje, akkor azt beteges féltékenységnek lehet nevezni?

Figyelt kérdés
Van egy jófej lány a melóban akivel az egyik vidéki munkakiruccanás alkalmával elsütöttem néhány közös szelfit. Elég jó haverságban vagyunk ezért simán átkaroltam közben, viszont semmi egyéb félreérthetőt nem tettem, hiszen mindketten párkapcsolatban élünk. De aztán később hazafelé megkért hogy a szelfiket nehogy kirakjam a profilomra, mert a férje már amúgy is féltékeny amikor ő velem van úton és állítólag biztosan hisztizne ha egy ilyen átkarolós fotót meglátna. Nyílván tiszteletben tartottam a kérését, de eléggé szarul esett hogy ezt akarta. Nem gondoljátok hogy az ilyen erős féltékenykedés már beteges szintet jelent és csakazértis küzdeni kellene ez ellen ? (Az én páromat nem zavarják az ilyen fotók vagy legalább is nem mutatja jelét.)

2019. okt. 10. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Én azt nevezném betegesnek, hogy mások kapcsolatába ütöd az orrodat. Az égvilágon semmi közöd hozzá, neki ő a férje, őt választotta, őt szereti. Zavar? Akkor lehet hogy nem is olyan jogtalan az a féltékenykedés.

Valami itt nem stimmel. Annyira zavart a dolog, hogy gyakorin írogatsz erről. Mi lenne, ha leszállnál más feleségéről és csak olyan szinten barátkoznál vele, ami a tisztes határokon belül van. Komolyan nem értem ezt, mégis mi közöd van hozzá? A ő férje, nem a tiéd.

2019. okt. 11. 05:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna ha férjemet más nő ölelgetné, de ugyanígy férjemet is zavarná, ha engem ölelgetne más, és ezek meg is lennének osztva FB-n. Beteg egy páros vagyunk ezek szerint.
2019. okt. 11. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hogy zavarna egy ilyen kép a ferjemrol, de bármelyik házas ismerosomrol ilyen képet látnék a fbon, bizony elgondolkodnek... És sztem nem vagyok ezzel egyedül, sőt!
2019. okt. 11. 16:20
 14/17 A kérdező kommentje:
A baráti átkarolás egy pár másodpercre ugyan mitől lenne "ölelgetés"? Ezt a szót használja itt minden második válaszoló, ami célzás arra hogy biztosan rástartoltam a lányra, pedig ilyenről szó sincs. De az is lehet hogy én vagyok a naív és 10 emberből 9 azt gondolja egy ilyen fotót látva hogy ezek biztosan kavarnak a háttérben. Pedig azok a házas férfiak és nők akik komolyan félre akarnának lépni, inkább titkolóznak és eszük ágában sincs közös fotót kitenni a szeretőjükről. Nem logikus?
2019. okt. 11. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy pillanatra azt hitted hogy pálya van a csajnál,viszont hamar le is hűtötte a kedélyeidet,ezért most hisztizel mint egy kislány.

Hagyd őket békén,úgy látszik neki fontosabb a férje mint te meg a szelfijeid

Szívesen..

2019. okt. 11. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Pár másodperc egy képen nem látszik.

Már magyarázkodsz

2019. okt. 11. 21:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"A baráti átkarolás egy pár másodpercre ugyan mitől lenne "ölelgetés"? "

A fotón az nem pár másodperc.

2019. okt. 11. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!