Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam vagy ne hívjam?
R
Szerintem neeeeee hívd fel. Egy csajban legyen tartás. Amúgy jobb ha megszokod, hogy a pasik nagy többsége olyan, hogy "oké majd felhívlak" az tuti elmarad :S. Szerintem ne hívd fel.
17/L
nehogy felhívd,majd hív ő ha akar.
15/L
Szerintem se hívd még fel , ha csak közbejött valami , ami miatt nem tudott telefonon se keresni , akkor azt később amúgyis megtudod, vagy elmondja. Mert ezek után muszáj lesz valami magyarázattal elődrukkolnia.
De ha nem akkkormeg sajnos nem is érdemes vele foglalkozni.
16L
14:57
Mégis milyen a srác?Balhés meg írnál róla pár dolgot?Ha nem baj.Mert lehet h csak véletlen az egész h mindketten így jártunk,csak én sem tudok semmit a srácról,és neki is elromlott a nete és msn-re se jött még fel.Lehet h csak véletlen.Köszi előre is ha írsz róla valamit. 16/l
Szerintem se hívd fel.
Ha szeret akkor fog érdeklődni felőled vagy felfog hívni.
Lehet hogy a telóján nincsen pénz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!