Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnál egy kapcsolatban ilyen feltételekkel?
-nagyon kicsi városban kellene élned
-nem lenne lehetőséged dolgozni mivel nincs hol maximum a földeken mezőgazdasági napszámos munkát
-nem lenne fizetésed és a férjedtől kapnál maximum havi 20 ezer forintot
-nem lenne lehetőséged fodrászhoz járni, kozmetikába
-le kellene mondani minden jellegű utazásról, nyaralásról
-egy életen át otthon háztartásbeli lehetnél
Teljesen kizárt.
Mondjuk nekem van önbecsülésem, nem úgy mint annak a nőnek, aki ebben egyáltalán belement.
Ki van csukva. Már az első vázlatpontnál bukó lenne, én Budapestről maximum más országban hasonló méretű és hasonló kialakítású városba költöznék, Magyarországon nem költöznék innen máshova. Itt van minden, ami kell, a közelben, pezsgő kulturális élet, lehetőségek.
Szellemi beállítottságú vagyok, és van már karrierem. Nem lennék hajlandó lecserélni htb-ségre, főleg nem ilyen feltételekkel, egyszerűen megőrülnék a kiszolgáltatottságtól és az unalomtól. Az utazásról sem szívesen mondanék le- A fodrász, kozmetikus annyira nem lenne "gáz", mert itthon is megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!