Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ez bejön? (kép)
Figyelt kérdés
Szóval nektek bejönnek az ilyen ruhás lányok? Habár nekem elég kicsi mellem van, nem tudom jól állna-e...
2010. júl. 15. 22:23
1/12 anonim válasza:
nekem bejön főleg akkor ha kicsi a melled:D
van pasid? ha gondolod írj privit
2/12 anonim válasza:
Harmadik jól néz ki.Azt,vagy olyan ruhát javaslok.A másodikhoz dudák kellenek...Első meg szimplán nem tetszik.
3/12 anonim válasza:
Az első a legjobb.... utánna a 3-ik... és úgy a 2-ik...
4/12 anonim válasza:
nem baj, ha kicsi a melled.. az is lehet szép. mondom ezt lányként..
5/12 anonim válasza:
Ha nekem választani kéne leginkább a 3.at választanám, de amúgy nem jönnek be nekem ezek a ruhák!
7/12 anonim válasza:
Nemjók ezek a ruhák de nemmondanám hogy rondák szóval olyan mind1...20/F
8/12 anonim válasza:
"nem a ruhat eszi az embert". nem attól lesz nő valaki, hogy ilyeneket hord. munkásruhában is lehetsz nőies.
a kicsi mell meg... nem írom le többször, keresse meg mindenki az idevágó amorf ördögök egyik nagyon ismert számát.
9/12 anonim válasza:
A második képen levő csajnak bejön a ruhája, mondjuk az egész csaj úgy, ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!