Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom büdös mikor hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom büdös mikor hozzám bújik hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Nem akarom hogy megsértődjön. Fürdik mindennap reggel is zuhanyzik nem tudom miért ilyen van neki dezodor parfüm mindenfajta illatszer

Meg csak 1 hónapja vagyunk egyutt

2019. szept. 29. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen. Énnekem sem jó minndenfajta dezodor. Axe például semmit nem ér nálam. Kombózni szoktam egy stift oldspice + egy fa extreme, vagy erősebb nivea fújós dezodort, így rendben van.
2019. szept. 29. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem ezeket a büdös a barátom meg túrós a batyu és hasonló kérdéseket... ez nem csak az ő igénytelensége, hanem a tiétek is, akik ezt eltűrik szó nélkül. Ez rólad is képet alkot, hogy igénytelen vagy, mert egy ilyen ember a párod. Meg mondod neki, hogy figyelj papi mi a francot dunsztolsz a hónad alatt savanyú káposztát vagy kovászos uborkát? Szedd már ki onnan... Kommunikáció a megoldás ennyi!
2019. szept. 29. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem bírod a testszagát elviselni, akkor ez nem fog működni. Tisztálkodik rendesen, akkor nem jó a kémia köztetek, de nem kell azzal megsérteni hogy "büdös".
2019. szept. 29. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mekem most az ugrott be, hogy talan a kémia nem működik nálatok. Marmint, hogy alapból nem passzolnak a genomok. Nekem volt olyan párom, akivel annyira passzoltunk, hogy izzadtan is jónak találtam az illatát. Másnak meg az alap illatátol is rosszul voltam.
2019. szept. 29. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
14%

Gondolom a sz.rt sz.rral eszik össze-vissza, cukros löttyöket iszik, úgy persze, hogy büdös az ember. Az vagyunk, amit megeszünk.

Közöld vele nyíltan.

2019. szept. 29. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rossz minőségű pólója van. Nekem is vannak olyanok amikben tök büdös vagyok pedig lány vagyok és mindig használok deót, de van ami full műszálas így kb mindenki bele izzad. Nekem is szólt már a barátom ilyenkor aztán én is mondtam hogy basszus tényleg, elmentem fürdeni meg pólót cseréltem normális anyagúra. Ennyi. Mondjuk 1 hónapos kapcsoltban kissé ciki lehet.
2019. szept. 29. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja neki meg a lába volt büdi és akkor mondtam hogy kimosom a zokniját meg adok tisztát. szerintem ilyenből nincs sértődés :)
2019. szept. 29. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem működik a "kémia".
2019. szept. 29. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Én mondanám, hogy ne sértődjön meg, de nem tetszik az illata, és vennék egy dögös parfümöt neki.

Ha ezen besértődik, hát ez van.

Én is szeretem ha szólnak, hogy kapjak magamra egy Tic- Tacot vagy dezodort, mert szagom van. Sokszor az ember nem is érzi magán. Vagy pl rám szóltak, hogy nem jó szagú a parfümöm,- nekem tetszett az erős vanília illat, de a kollégáim rosszul voltak tőle, hát cseréltem.

2019. szept. 29. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:
22%

Étrend változtatás, több mozgás, más dezdorok együttes használata.

Vaaagy...

Mondd neki hogy "Figyejj báttya, olyan szagod van, hogy rá lehetne könyökölni, a kabátot leveszi rólam."

2019. szept. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!