Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom és én külön városba, külön egyetemre kerülünk?
Búcsúzzatok el szépen!
És mindkettőtök érdekében felejtsétek el a "Mi szerelmünk mindent kibír!" meg az "Én megvárlak, meg ott vannak a hétvégék." vagy a "Távkapcsolat is működhet, van SMS, MMS, chat...."
Köszönöm a válaszokat!
Nekem nem ér annyit hogy feláldozzak mindent. Inkább nézek egy másik szakot másik egyetemen ami közel van, ugyan abban a városban. Úgy érzem ezt most nem hagyhatom hogy elvesszen.
Tanulni a saját jövőd és karriered érdekében??? Szerintem ez az egyetlen értelmes válasz.
Csak azért ne válassz másik egyetemet és szakot hogy a barátoddal lehess. Ez a legnagyobb hülyeség amit egy friss egyetemista el tud követni a szerelem érdekében.
Tudom hogy most úgy érzed ő az igazi, ennek soha nem lesz vége, de kérlek... Még felnőtt sem vagy. Az egyetem alatt változik a legtöbbet az ember, ami a barátodról is elmondható. Lehet hogy teljesen más elképzeléseitek lesz az életről melyikőtök mit akar.
Próbáljátok ki a távkapcsolatot. Ha működik akkor működik, ha nem akkor meg tudomásul kell venni, hogy evvan. A saját jövőd fontosabb. De persze neked kell meghozni a végső döntést. Mi a fontosabb neked? A saját jövőd bebiztosítása vagy a mostani szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!