Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sorban férfiakhoz szól a kérdésem, de a csajok véleménye is érdekel. Nektek tetszik a cicaruha/neccruha?
Figyelt kérdés
Gondoltam meglepném a párom és egy ilyen ruciban várnám haza ami alul nyitott és a mell résznél. Szerintetek gáz?
24l
2019. szept. 21. 01:14
1/10 anonim válasza:
Igen, ha a barátnőm ilyennel lepne majd meg egyszer akkor nagyon tetszene, de sajnos ez nem fog megvalósulni.
2/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, egyáltalán nem gáz.
3/10 anonim válasza:
Csak akkor lepd meg így, ha tudod, hogy vevő az ilyenre. Az én páromat pl. az ilyenek nem érdeklik.
Most az, hogy kapsz itt igen válaszokat, hogy nekik tetszik, az semmit se jelent, ha a párodnak ez nem tetszik.
4/10 anonim válasza:
A legtöbb pasinak azért bejönnek az ilyen göncök. Egy próbát megér.
N
5/10 A kérdező kommentje:
Hát vevő az ilyesmikre..csak most elöször lepném meg és félek,hogy elsőre túl sok. Köszi mindenkinek :)
2019. szept. 21. 09:50
6/10 anonim válasza:
Nekem nem jönne be, korábban sem szerettem a szeretteimen, ha ilyet viselt /cicanadrág/. Nem egy szép ruhadarab.
7/10 anonim válasza:
Hát azért megnézném azt a férfit akinek nem tetszik egy általa gyönyörűnek ítélt nő valami szexiben. Esetleg egy aszexuális valaki aki csak a lelki társat látja egy nőben. Nem mint ha ez rossz lenne, sőt, de azért normáliséknál a lelkiség és testiség ugyanannyira fontos.
8/10 anonim válasza:
A neccruha pont nem szexis szerintem, túl sokat mutat, meg nem is illik minden csajhoz.
9/10 anonim válasza:
Különböző szexuális igényekről hallottál már? Ha hallottál, akkor nem írtál volna ilyen b..romságot!
10/10 anonim válasza:
#7 nálam például rohadtul nem jönnek be az ilyen tróger/k*rvás szerkók. Még meztelenül is jobb, mint ilyen szarokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!