Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatba ez beleférhet?
Figyelt kérdés
Ha az egyik fél (pasi) beleszólna abba milyen legyen a körme a csajnak, a haja, hogy mennyen kozmetikushoz, milyen időközönként stb. Úgy gondolom kicsit ez feszegeti a határokat. Más esetleg tapasztalat, vagy tanács??2019. szept. 19. 20:10
1/9 anonim 

válasza:

Ha fizet a szexért, akklr belefér. Ha nem fizet, akkor megegyezés kérdése.
3/9 anonim 

válasza:

Menjen.
Ezek még egy legális kapcsolatba sem férnek bele.
4/9 anonim 

válasza:

Amúgy sem dirigálhatna neked, így meg pláne nem!
8/9 anonim 

válasza:

Mi az hogy kapcsolatban sem fér bele?Amit a férfi mond,a nőnek mindig azt kell tenni.
9/9 anonim 

válasza:

Háát itt mindenki forditva ul a lovon ?
Én nem elküldeném, hogy menjen :-)
Én megfognám, elvinném és befizetném egy kellemes fodrász-kozmetikába.
Aztán kibabázza magát otthon és egy szép vacsora, (nem műanyagtányéros-pizzarendelős-youtubefilmnézős.).
Én ezt tenném, még ha "csak" szexkapcsolat akkor is.
Uraim, elfelejtettetek nagyvonalúnak lenni ?
És ebbe nem az a lényeg, hogy ki fizeti, Remélem értitek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!