Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok; nök összejönnètek egy vak sráccal aki a szūleivel ès nincs állása?
Mèg annyit anyum skrisofèn meg dedressziòs èn meg bipoláris depressziòban szenvedek.
Egyèbkènt felvettem a kapcsolatot egy alapìtvánnyal akik látássèrūltekkel foglalkoznak, de eddig semmi.
Ahhoz semmi!
Csak pszichèsen is kezelnel ez mègegy rossz pont nálam.
Kedves Kérdező!
A legtöbb ember valószínűleg egy napot sem bírna ki vakon. Többek között én sem. Már az tiszteletre méltó, hogy egyáltalán bírsz így élni. Elolvastam a válaszokat és teljesen ledöbbentem, hogy egyes emberekben semmi érzés, empátia, tisztelet nem szorult.
Kérdező, egyet tehetsz, keress egy olyan közösséget, ahol családtagként bánnak veled, elfogadnak téged és magadhoz mérten a legjobbat hozod ki magadból. Nem tudom milyenek az otthoni körülményeid, hogy érzed otthon magad.
Írtad, hogy anyukád skizofrén, nos ezt biztosan nem lehet könnyű még családtagként sem tolerálni.
Kitartást kivánok és sok erőt, mert szükség lesz rá.
Lusta meg kifogásokat kereső emberrel nem is vagyok empatikus.
Vegyél példát róluk, ők nem kifogásokat keresnek, hanem megtanultak a nehézségeikkel együtt élni, és kihozni magukból a legtöbbet, a kérdező meg csak hisztizik, elvárásai vannak, de a kisujját sem mozdítja, hogy jobb legyen neki:
Beethoven hallássérült volt, és mégis zenélt és zenét szerzett, nem is akármilyeneket.
34-es!
A baj, hogy nemtudok kibèkūlni a helyzetemmel depis vagy 16 ève erre mèg pár lapáttal rátett a látásom.
Orvosokhoz járok nèha anyuval a boltba elmegyek ennyi!
Tudom nem kellene senkinek ilyen ember társnak már règ letettem ròla csak megkèrdeztem.
Aki meg a munkával hadakozik annak ūzenem dogozzatok mit èrtek vele hiába van pènz az egèszsèget nem lehet megvenni/megvásárolni...
Egy "munkakerūlö"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!