Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bolondítsam meg 2 hét alatt?
Adott egy férfi, kint dolgozik külföldön. Régóta beszélgetünk, csók volt többször is. Viszont nem érzem azt, hogy ő még odáig meg vissza lenne értem.
2 hét múlva jön haza. Addigra szeretném elkérni, hogy úgy akarjon ő is engem ahogy én őt. Azt akarom, hogy ő kérje találkozzunk, azt akarom belém bolonduljon a két hét alatt. Na de hogy érjem ezt el? Mi a titok ami minden férfit megfogna?
És most nem a sablonos szex dologra stb gondolok. Hisz csak beszélgetni tudunk a két hét alatt.
Rossz hírem van, nincs olyan titok amivel minden férfi/nő "megfogható", csak olyan amivel az adott partner - ezt viszont nem tudja neked senki megmondani mi az, mert nem látunk a másik fejébe. Te beszélgetsz vele, neked kell kipuhatolnod.
Ha viszont csók már volt, akkor nagy az esélye hogy más is lesz amikor találkoztok, sok sikert és használjatok óvszert :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!