Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, és nők! Ti lefeküdnétekegy pasival aki jóképű, sportos a pénisz mérete kicsi: 13/3.5! (Elég lenne nektek? )
Hátt gondolom amikor megismerkedsz vele, akkor nem közlöd vele a dolgot :) Mikor meg arra kerülne sor, akkor meg tedd a dolgod, ha jól használod akkor elég. Ha nem akkor akármekkorával csinálhatod, akkor sem lesz jó.
Úgyhogy a kérdésre válaszolva, igen lefeküdnék =P
Én sokkal vonzóbbnak látom a kicsit, mint az ordenáré nagy darabokat. Már ránézésre is. De a lényeg, hogy az első barátomnak nagyon nagy volt, és borzasztóan fájt vele a szex, és csak akkor jöttem rá, hogy mi a gond, amikor a második barátommal nem fájt, mert az övé jóval kisebb volt. Imádom, hogy beleülhetek anélkül, hogy felordítanék a fájdalomtól. Tövig bennem van, és így olyan érzés, hogy semmi nem választhat el minket egymástól, még 2 cm se. Ha 1 mm-el hosszabb lenne neki, már nem lenne ilyen tökéletes.
De én egy elég törékeny testalkatú lány vagyok, lehet hogy másnak más a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!