Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő éhezik, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő éhezik, akkor megteheti, hogy felmegy Badoora és rendszeresen jár vacsorázni férfiakkal?

Figyelt kérdés
Természetesen a férfiak fizetnek. Minden nap másik férfivel randizik. Ez kivitelezhető?

2019. szept. 16. 19:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
Amennyi sóher férfi van, éhen is hana csóri nő!
2019. szept. 16. 22:19
 22/35 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nagyon elméleti. Manapság nincs ilyen,hogy egy nő éhezik. Menjen el dolgozni. Esetleg abban az időben amikor a Badoon vadászik pasik után.
2019. szept. 17. 08:29
 23/35 anonim ***** válasza:
Látom a a cenzúra dolgozik.
2019. szept. 17. 08:41
 24/35 anonim ***** válasza:
52%

"Manapság nincs ilyen,hogy egy nő éhezik."

Ding-ding-ding gratulálok #22nek, ezennel rá szállt a "Gyk leghulyebb felhasználója" cím. A verseny szoros volt, a mezőny pedig rendkívül telített, de sikerült felül kerekedned mindenki máson.

Ha gondolod, akkor indulhatsz még a "Fantáziavilágban eltévedtek" és "A kiváltságos helyzetüktől nem látók" versenyén is.

2019. szept. 17. 11:47
 25/35 anonim ***** válasza:

22-es vagyok. 24-es, elárulnád miért is gondolod így?Nem arról írtam,hogy nincs olyan nő aki a Badoo-n keres vacsoráját fizető pasit, kizárólag azt hangsúlyoztam,hogy manapság nincs olyan nő aki éhezik. Nem, nem arra gondoltam,hogy éttermi kajára éhezik, szószerint értettem: nincs olyan nő aki éhezik PONT.

És visszavonatkoztatom Rád a jelzőt ha mégis állítod,hogy igen.

2019. szept. 17. 14:15
 26/35 anonim ***** válasza:
25. De, van olyan nő, aki éhezik. És férfi is, és gyerek is. Sajnos! :-(
2019. szept. 17. 14:25
 27/35 anonim ***** válasza:
A minőségi éhezésről is beszélhetnénk. Amikor tele van a gyomra valakinek, de mivel?! :-O :-(
2019. szept. 17. 14:28
 28/35 anonim ***** válasza:
Szomorú dolgok ezek.
2019. szept. 17. 14:29
 29/35 anonim ***** válasza:

26-27 egyetértek Veletek.

A gyerekeket borzasztóan sajnálom, és csak bízni lehet abban,hogy a környezete észreveszi és jelzi a hatóságok felé.

Az,hogy felnőttként valaki éhezik már más, önmagáért felelős. Nem hiszek abban,hogy egészséges emberként ma nem lehet munkát találni, ha éhezek, hát bármilyet. Ha nem vagyok munkaképes léteznek szociális ellátások/támogatások. Aki nem veszi igénybe az nem veszi...ennyi.

De ez már nagyon off, tudom.

Minőségi éhezés van, de én másképp" nevezném azt, aki ennek kielégítésére partnert keres, napi szinten..

2019. szept. 17. 14:32
 30/35 anonim ***** válasza:
29. Én voltam, egyedül. :-) Nem vitatkozni szeretnék veled, megértem az álláspontod, és úgy látom tudunk beszélni, nem vagy rossz ember. Viszont tényleg sokan ördögi körbe kerülnek, ha az utcán végzik. Az, hogy miért végezték az utcán mindenkinél más. Dolgozni alig akarnak, ez tény. Az a két százalék meg aki akar, nem tud elhelyezkedni, mert még állandó lakcíme sincs, amit a munkáltatók kérnek. Ez az oda..... Érted? :-)
2019. szept. 17. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!