Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő éhezik, akkor megteheti, hogy felmegy Badoora és rendszeresen jár vacsorázni férfiakkal?
"Manapság nincs ilyen,hogy egy nő éhezik."
Ding-ding-ding gratulálok #22nek, ezennel rá szállt a "Gyk leghulyebb felhasználója" cím. A verseny szoros volt, a mezőny pedig rendkívül telített, de sikerült felül kerekedned mindenki máson.
Ha gondolod, akkor indulhatsz még a "Fantáziavilágban eltévedtek" és "A kiváltságos helyzetüktől nem látók" versenyén is.
22-es vagyok. 24-es, elárulnád miért is gondolod így?Nem arról írtam,hogy nincs olyan nő aki a Badoo-n keres vacsoráját fizető pasit, kizárólag azt hangsúlyoztam,hogy manapság nincs olyan nő aki éhezik. Nem, nem arra gondoltam,hogy éttermi kajára éhezik, szószerint értettem: nincs olyan nő aki éhezik PONT.
És visszavonatkoztatom Rád a jelzőt ha mégis állítod,hogy igen.
26-27 egyetértek Veletek.
A gyerekeket borzasztóan sajnálom, és csak bízni lehet abban,hogy a környezete észreveszi és jelzi a hatóságok felé.
Az,hogy felnőttként valaki éhezik már más, önmagáért felelős. Nem hiszek abban,hogy egészséges emberként ma nem lehet munkát találni, ha éhezek, hát bármilyet. Ha nem vagyok munkaképes léteznek szociális ellátások/támogatások. Aki nem veszi igénybe az nem veszi...ennyi.
De ez már nagyon off, tudom.
Minőségi éhezés van, de én másképp" nevezném azt, aki ennek kielégítésére partnert keres, napi szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!