Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy ilyen paraméterekkel rendelkező 25 éves nő is talál társat?
- Összesen 6 foga van.
- Van egy gyereke az előző kapcsolatból.
És tessék megnézni, talált társat, aki egész jól is néz ki. Ekkora igény lenne a nőkre? Mert akkor hozatni kéne külföldről.
Nem tudom mit vagytok meglepve. Lehet, hogy a magam kis 30 évével én öregnek minősülök, de én a Mónika shown nevelkedtem :D az volt a ritka, akinek foga volt.
És láss csodát, volt hogy a fogatlanért komoly verekedések voltak.
Most eszembe jutott némelyik jelenet és sírok a röhögéstől :D
Férfiaknál sem jobb a helyzet, elég sok olyat látni nővel aki alig tud beszélni, csak ilyen dörmögésekkel "há mennyé mán", semmit nem segít a nőnek "hozzad mán a csomagokat asszony", nyakában kicsi aranylánc és körötte bűzfelhő (sör, izzadtság, áporodottság). És mégis soknak csinos nője/felesége van.
????
Logika, hol vagy?
"És tessék megnézni, talált társat, aki egész jól is néz ki. Ekkora igény lenne a nőkre?"
Igen, mert luk van rajta, tehát dugható. Pasik többségének pedig ez számít:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!