Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Zavar ha büdös a pasid lába?
multkor büdös volt a lába a srácnak akivel együtt voltam, és nem zavart.
16/l
"21:09 ezen jot rohogtem=D"
ebből gondoltam nem a muhahahábol:)
ugyan én nem muhaha vagyok, de szerintem azon a kifejezésen nevetett, hogy "vele jár az is, hogy büdöset sz.rik"
és hogy ne offoljak: a múltkor a csajnak volt büdös a lába, de elfogadtam, mert ez mindenkivel előfordulhat...
Hat engem zavart.
En is ugy dolgoztam, hogy beizzadt a labam a cipobe, es barmilyen gaz leirni, egy lanynak is lehet budos a laba, ha nem apolja. Ez van.
De en apoltam. Vettem sprayket, pudereket, es MINDIG jo illatu es apolt volt a labfejem, akkor is, ha 12 orat talpaltam. Miert? Van a Scholl, elegge megeri az arat.
A pasim leszarta, hogy budos, meg hogy borkemenyedeses, meg hogy kiszakitja a lepedot a sarka, nekem meg veresre karcolja a boromet, ha ejjel hozzamer. egy ido utan nem is birtam hozzaerni. Azert szakitottam, mert idovel egyre igenytelenebb lett, elhagyta magat, nem volt mar vonzo, nem akartam szexelni se emiatt. Ha mondtam neki szepen finoman, akkor en voltam a bunko. Kezdodtek a veszekedesek, mindig felhozta, h bunko vagyok. Szoval igen, zavar. Ha en apolom magam, apolja o is. Es ne legyen budos csak azert mert mar evek ota egyutt vagyunk, mert a vagy elmulik konnyen. Ez olyan, mint pl egy lany ne hizzon mar fel csak azert, mert pl ferjhez megy, vagy tartos kapcsolata van. Szerintem. Lehet, kicsit tulsagosan kifejtettem a valaszt, de a lenyeg ertheto.
25/L
válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:04
nagyon nagyon egyet értek:)
"A pasim leszarta, hogy budos, meg hogy borkemenyedeses, meg hogy kiszakitja a lepedot a sarka, nekem meg veresre karcolja a boromet, ha ejjel hozzamer."
Sztem te véletlenül egy rinocérosszal jártál... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!