Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Zavar ha büdös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Zavar ha büdös a pasid lába?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 21:05
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

multkor büdös volt a lába a srácnak akivel együtt voltam, és nem zavart.

16/l

2010. júl. 15. 09:34
 12/20 anonim ***** válasza:

"21:09 ezen jot rohogtem=D"

ebből gondoltam nem a muhahahábol:)

2010. júl. 15. 09:39
 13/20 anonim ***** válasza:
zavar, de nem szóltam neki:-)
2010. aug. 7. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:

ugyan én nem muhaha vagyok, de szerintem azon a kifejezésen nevetett, hogy "vele jár az is, hogy büdöset sz.rik"

és hogy ne offoljak: a múltkor a csajnak volt büdös a lába, de elfogadtam, mert ez mindenkivel előfordulhat...

2010. aug. 7. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hat engem zavart.

En is ugy dolgoztam, hogy beizzadt a labam a cipobe, es barmilyen gaz leirni, egy lanynak is lehet budos a laba, ha nem apolja. Ez van.

De en apoltam. Vettem sprayket, pudereket, es MINDIG jo illatu es apolt volt a labfejem, akkor is, ha 12 orat talpaltam. Miert? Van a Scholl, elegge megeri az arat.

A pasim leszarta, hogy budos, meg hogy borkemenyedeses, meg hogy kiszakitja a lepedot a sarka, nekem meg veresre karcolja a boromet, ha ejjel hozzamer. egy ido utan nem is birtam hozzaerni. Azert szakitottam, mert idovel egyre igenytelenebb lett, elhagyta magat, nem volt mar vonzo, nem akartam szexelni se emiatt. Ha mondtam neki szepen finoman, akkor en voltam a bunko. Kezdodtek a veszekedesek, mindig felhozta, h bunko vagyok. Szoval igen, zavar. Ha en apolom magam, apolja o is. Es ne legyen budos csak azert mert mar evek ota egyutt vagyunk, mert a vagy elmulik konnyen. Ez olyan, mint pl egy lany ne hizzon mar fel csak azert, mert pl ferjhez megy, vagy tartos kapcsolata van. Szerintem. Lehet, kicsit tulsagosan kifejtettem a valaszt, de a lenyeg ertheto.

25/L

2010. aug. 7. 17:04
 16/20 anonim ***** válasza:
az más téma, én ezért írtam h addig nem zavar míg az nem igénytelenségből fakad.
2010. aug. 7. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha jó retkes, gombás, sőt néha még egy kis penész is van rajta. Ínycsiklandó :)
2010. aug. 7. 18:06
 18/20 A kérdező kommentje:

válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:04

nagyon nagyon egyet értek:)

2010. aug. 7. 18:13
 19/20 anonim ***** válasza:

"A pasim leszarta, hogy budos, meg hogy borkemenyedeses, meg hogy kiszakitja a lepedot a sarka, nekem meg veresre karcolja a boromet, ha ejjel hozzamer."

Sztem te véletlenül egy rinocérosszal jártál... :O

2010. aug. 7. 18:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Velem most szakított a barátom:( Neki egyáltalán nem volt büdös a lába, hordhatott akármilyen cipőt és egész napos viselés után sem volt SEMMI szag:) Mikor levette a cipőjét, még érezni lehetett az öblítő illatát a zokniján:D (nem mintha szagolgattam volna, de egyszer hülyéskedtünk és orrbarúgott:D akkor éreztem az öblítőt XD) ...azonban egyszer mégis éreztem egy kis gyenge lábszagot, (tényleg alig lehetett érezni) de nem szóltam Neki, mert nyilván nem akarattal áraszt valaki lábszagot:D Na meg nem akartam, hogy kellemetlenül érezze magát:) Szeretem, ha valaki ápolja magát, a barátom nagyon odafigyelt a tisztaságára! Oké, nem mondom, hogy akinek büdös a lába, az ápolatlan és nem mossa, mert lehet, hogy a cipője rossz! Van, akinek bírja az olcsó, kínai, műanyagos cipőt (Gyuszi(L) is felvehetett akármit, semmi szag nem volt), van akinek pedig minden cipőbe beizzad a lába. 4 évig voltunk együtt, azalatt csak a fent említett 1 alkalomkor éreztem valamit, többször nem, viszont akkor sem hagytam volna el, hogyha megismétlődik, inkább mindig megkértem volna szépen, hogy mossa meg a lábát:) Na meg ez hajlam kérdése is. Úgy látszik Gyuszim(L:)) szerencsés típus:) Nem tudom, hogy újrakezdjük-e még, de ha nem és emiatt másik barátom lesz és büdös lesz a lába:D, akkor is finoman fogom a tudtára adni, hogy mossa meg:)
2010. nov. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!