Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit javasolnátok ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasolnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy intim helyen szeretnék tartósabban szőrteleníteni.

Kozmetikushoz intimgyantára nem szeretnék menni, a borotva nem túl tartós, ki is pattogok tőle, az epilálás önmagában baromira fájdalmas, és ezért arra gondoltam, hogy hátha tudtok valami jó megoldást erre a problémámra?

Létezik olyan érzéstelenítő, ami jó lehet nekem ilyen esetben?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

24/L.

2010. júl. 14. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Végleges lézeres szőrtelenítés?
2010. júl. 14. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)

Igen, ezen én is gondolkodtam már, de sajna nem tudom az árakat :(

Majd ha nem lesz más megoldás, akkor biztosan utánanézek ennek a dolognak is.

Mégegyszer köszönöm :)

2010. júl. 14. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

hát sztem gyantáztasd te magad otthon és előtte jegelj:D

fagyasztóból zsákmányolsz valami jó fagyos akármit ami nem olvad el 2 perc alatt.

aztán szánsz rá időt, oda rakod és kibírod ahogy fagy:) egy idő után nem érzel semmit. én is szoktam, nekem jó.

meg a piercing-emet is így szúrták, hogy előtte jégkockával érzéstelenítettek:D semmit sem éreztem :P

2010. júl. 14. 21:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Uh....köszönöm, ezt ki fogom próbálni.

Ha epilátorral csinálom akkor az lényegében ugyanaz, ugye????

2010. júl. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!